CHP Karaburun'dan Başkent mesaisi

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Karaburun İlçe Yönetimi ve belediye meclis üyeleri Ankara'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birtakım önemli ziyaretlerde bulundu.

CHP Karaburun'dan Başkent mesaisi

Başkan Erdoğan, "CHP Karaburun İlçe Örgütü olarak partimizin iktidarına giden yolda, durmaksızın çalışıyoruz! Çünkü bizler dinlenmemek üzere yola çıktık ve asla yorulmayız" mesajını verdi.

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı ve yönetimi ile belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, önceki gün çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Ankara’da CHP TBMM Grup Toplantısı’na katılarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinleyen Karaburun heyeti, ardından CHP liderini makamında ziyaret etti.

Heyet, Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile CHP TBMM Grup Başkanvekileri Engin Altay ve Özgür Özel’le de bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN: İKTİDAR YOLUNDA DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, ziyaretlerin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Partimizin Karaburun İlçe Örgütü Başkanı Sayın Erdal Subaşı, Parti Üyelerimiz ve Meclis Üyelerimiz ile gerçekleştirdiğimiz Ankara ziyaretimizde, ulusal egemenliğimizin mâbedi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek Grup Toplantımıza konuk olduk. 

Yoğun gündemi arasında İlçe Örgütümüze ve Meclis Üyelerimize vakit ayırarak parti Genel Merkezi’mizde kabul eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun’a, Meclis Grup Başkan Vekillerimiz Sayın Özgür Özel’e ve Sayın Engin Altay’a; Karaburun’la ilgili her sorunda desteklerini yanımızda hissettiğimiz İzmir Milletvekillerimizden Sayın Murat Bakan’a, Sayın Kani Beko’ya ve Sayın Mahir Polat’a nazik konukseverlikleri için çok teşekkür ediyoruz. 

CHP Karaburun İlçe Örgütü olarak partimizin iktidarına giden yolda, durmaksızın çalışıyoruz! Çünkü bizler dinlenmemek üzere yola çıktık ve asla yorulmayız! Az kaldı, geliyor gelmekte olan…”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0