CHP İzmir’de saha çalışmaları tam gaz devam

CHP İzmir 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir ve İsfahan Naki, Karşıyaka, Foça ve Çiğli ilçe örgütlerini ziyaret etti.

CHP İzmir’de saha çalışmaları tam gaz devam

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir milletvekillerinin 26 Mayıs'ta Ödemiş'te, 27 Mayıs'ta ise Kiraz'da esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için saha çalışması yapacağı öğrenildi. 27 Mayıs'ta ise Bayındır ve Menemen'de iki ayrı örgüt dayanışma yemeği düzenlenecek.

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nda geçtiğimiz haftalarda yapılan görev değişikliğinin ardından 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Sedredil Coşkuner’in getirilmesinin ardından başlayan 2. bölge ilçe ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor.

KARŞIYAKA, FOÇA VE ÇİĞLİ’YE ÇIKARMA

Geçtiğimiz hafta Dikili’den başlayan 2. bölge ilçe ziyaretleri bugün üç ilçeyle devam etti. 2. Bölge Parti Örgütlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner, Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, İsfahan Naki ve Foça İlçeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Saniye Fıçı, sırasıyla Foça, Çiğli ve Karşıyaka ilçe örgütlerini ziyaret etti.

Foça İlçe Başkanlığı'nda İlçe Başkanı Ayla Yılmaz ve yönetim kurulu ile bir araya gelen il başkan yardımcıları ilçedeki son durum, üye çalışmaları ve seçim hazırlıkları konusunda son bilgileri alırken, genel siyaset değerlendirmesinin yapıldığı belirtildi.

İl başkan yardımcıları Foça'dan sonra Çiğli'ye geçerek İlçe Başkanı Mert Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelirken, daha sonra Karşıyaka'ya geçen Coşkuner, Naki ve Özdemir Karşıyaka İlçe Başkanlığında Serdar Koç ve yönetim kurulu üyeleriyle küçük bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl başkan yardımcılarının ziyaret ettikleri ilçe örgütlerine seçime hazır olmaları ve saha çalışmalarını sıklaştırma yönünde talimatlar verdikleri aktarıldı.

ÖDEMİŞ VE KİRAZ’DA YOĞUN PROGRAM

Öte yandan CHP İzmir İl Örgütü bu hafta yoğun bir tempo içerisine girmeye hazırlanıyor. İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Milletvekilleri, 26 Mayıs’ta Ödemiş’te, 27 Mayıs’ta ise Kiraz’da saha çalışmalarında bulunacağı ifade edildi. Yücel ile vekillere saha mesailerinin yapılacağı ilçelerin örgütleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik edecek. Saha çalışmalarında esnaf ve vatandaşların sorun ve talepleri dinlenecek.

BİR GÜNDE İKİ DAYANIŞMA YEMEĞİ

CHP heyeti, Kiraz mesaisinin ardından aynı günün akşamı Bayındır’da ilçe başkanlığının ev sahipliğinde düzenlenecek örgüt dayanışma yemeğine katılacak. Yaklaşık bin kişinin katılmasının beklendiği yemeğe CHP TBMM Grup Başkanvekili Özgür Özel’in de katılma ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

27 Mayıs Cuma günü ikinci bir örgüt dayanışma yemeği de CHP Menemen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenecek. Saat 20.00’de, Rüya Garden Arena’da başlayacak dayanışma yemeğine Kiraz ve Ödemiş’teki saha çalışmalarında yer almayan milletvekilleri ile ilçe örgütlerinin katılması bekleniyor. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0