CHP İzmir zamlara karşı 30 ilçede sahaya iniyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir'de ilçe başkanlıkları akaryakıt ürünlerine ve elektriğe gelen zamlar başta olmak tüm fahiş fiyat artışlarını protesto etmek için meydanlara iniyor.

CHP İzmir zamlara karşı 30 ilçede sahaya iniyor!

Partiden yapılan açıklamada 7 Şubat Pazartesi saat 11.00'de İzmir'in 30 ilçesinde eş zamanlı olarak basın açıklaması yapılacağı ve akabinde protesto gösterileri düzenleneceği bildirildi.

Özellikle yüksek elektrik faturalarına karşı Türkiye'nin birçok noktasında binlerce yurttaş sokaklara çıkarak protesto gösterileri düzenliyor.

Halk başta elektrik, akaryakıt ve temel gıda ürünlerine yapılan zamları protesto ederken, CHP'de ilçe örgütleri eş zamanlı olarak meydanlara iniyor.

CHP İzmir'den yapılan yazılı açıklamada 7 Şubat 2022 Pazartesi günü, Saat 11.00'de İzmir'in 30 ilçesinde basın açıklaması yapılarak, akaryakıt ürünlerine ve elektriğe gelen zamlar başta olmak üzere, tüm fahiş fiyat artışlarının protesto edileceği bildirildi.

Partiden yapılana açıklama şu şekilde; "Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıklarımız, 7 Şubat 2022 Pazartesi günü, Saat 11.00'de, Halkımızın daha da yoksullaşmasına sebep olan, akaryakıt ürünlerine ve elektriğe gelen zamlar başta olmak üzere, tüm fahiş fiyat artışlarını protesto etmek için eş zamanlı basın açıklaması yapacaklardır."

30 ilçe başkanlığınnın eş zamanlı olarak yapacağı basın açıklamalarının yapılacağı yerler şöyle;

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0