Kılıçdaroğlu'ndan Çiğli'nin flamingolarına destek mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çiğli'nin simgesi flamingolar için "Çiğli’yi denizle buluşturan flamingoları yaşatmak hepimizin görevi. Onlara sahip çıkmak zorundayız" mesajını paylaştı.

Kılıçdaroğlu'ndan Çiğli'nin flamingolarına destek mesajı

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı destek mesajını sosyal medya hesabından paylaştı.

Çiğli Belediyesi’nin dünya Flamingo nüfusunun onda birine ev sahipliği yapan Kuş Cenneti’ne ve flamingolara dikkat çekmek amacıyla hazırladığı belgesel filmi ‘Pembe Misafirler’in geçtiğimiz günlerde galası yapılmıştı. 

Büyük ilgi gören galaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da videolu bir mesaj göndererek “Büyük bir metropolde flamingolarla beraber yaşamak olağanüstü güzel bir olay. Çiğli’yi denizle buluşturan flamingoları yaşatmak hepimizin görevi. Çünkü dünya sadece bize ait değil, bizimle yaşayan tüm canlıların. Onlara sahip çıkmak zorundayız” ifadelerini kullanmıştı.

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de Kılıçdaroğlu’nun mesajını sosyal medya hesabından “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Çiğlimizin doğal güzelliklerine sahip çıkma mücadelemize destek verdi. Yalnızca Çiğlimizin değil ülkemizin bütün güzelliklerini birlikte koruyacağız” notuyla paylaştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0