CHP İzmir'den yoğun mesai: Esnaf veryansın etti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir milletvekilleri Konak ve Karabağlar'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

CHP İzmir'den yoğun mesai: Esnaf veryansın etti

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın ziyaret ettiği bir esnaf, 3 bin TL gelen elektrik faturasının bu ay 7 bin 63 TL gelmesine tepki göstererek "Günde bin TL kazansam ayın 8 günü elektrik faturası için çalışıyorum! Pazar günlerini de çıkarsak; ayın 18 günü kira mı ödeyeceğim, vergi mi ödeyeceğim, BAĞ-KUR mu yatıracağım?" dedi.

 CHP İzmir İl Başkanlığı, bugün CHP İzmir milletvekilleriyle birlikte yeni bir saha çalışmasına başladı.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ile CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Bedri Serter'den oluşan heyetin ilk durakları Konak ve Karabağlar ilçeleri oldu. Konak'ta Yücel ile Purçu Mimar Kemalettin Caddesi, Bayır ile Kılıç Mithatpaşa Caddesi, Arslan Fevzipaşa Bulvarı'nda ve Polat Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde mesai yaparken, Serter de Karabağlar'da sahaya indi. Heyete il yöneticileri ve ilçe başkanları da eşlik etti.

Program kapsamında peş peşe gelen zamların ardından zor günler geçiren esnaf ve vatandaşlar ziyaret edildi. Esnafın sorun ve talepleri dinlenirken, mevcut krizden çıkılabilmek için gerekli çözüm önerileri de anlatıldı.

İl Başkanı Yücel, saha çalışmasına ilişkin kareleri sosyal medya hesabından "Özcan Purçu vekilimizle Mimar Kemalettin esnafımızı ziyaret ettik. Gündem elektrik faturaları, hammadde fiyatları, yüksek kiralar ve hayat pahalılığı. Sorunun kaynağı belli, çözümü belli" notuyla paylaştı.

"KEŞKE ÇOCUK YAPMASAYDIM"

Öte yandan Polat da ziyaret ettiği esnafın şikayetlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bir kuru temizlemeci esnafı, Polat'a 3 bin TL gelen elektrik faturasının bu ay 7 bin 63 TL geldiğini söyledi. Bir mobilya esnafı ise "Kullandığımız hammadde %300 arttı. Ayakta durmaya çalışıyoruz. Ülkeyi getirdikleri halden sonra, Allah’ın gücüne gitmesin keşke çocuk yapmasaydım diyorum!" ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0