CHP İzmir'den Ödemiş mesaisi

CHP İzmir İl Örgütü, İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde bugün Ödemiş’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinledi.

CHP İzmir'den Ödemiş mesaisi

İl Yönetimi’nin Ödemiş’te gerçekleştirdiği haftalık olağan toplantısında Buca’dan gelen disiplin dosyalarıyla ilgili karar verildi. 4 Buca İlçe Yöneticisi'nin dosyaları disipline sevk edildi.

 CHP İzmir İl Örgütü, esnaf ve vatandaşların sorunlarına dikkat çekmek için gerçekleştirdiği saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve yönetimi bugün Ödemiş’te mesai yaptı. Yücel ve il yöneticilerinin yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis ve ilçe yöneticilerinin de yer aldığı heyet, gruplara ayrılarak saha çalışmalarını gerçekleştirdi. 

CHP heyetinin ziyaret ettiği Ödemişli esnaf ve vatandaşlar, artan enflasyona bağlı olarak temel tüketim ürünlerine peş peşe gelen zamlar ve hayat pahalılığından dolayı şikayetlerini dile getirdi. CHP heyeti de sorunların çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştı. Saha çalışmasının oldukça verimli geçtiği ve CHP'ye karşı herhangi bir olumsuz yaklaşımın olmadığı aktarıldı.

CHP heyetinin ziyaret ettiği esnaf işlerinin yarıya yarıya düştüğünü anlatırken, mallarını satamadıklarını satsalar da yerine koyamadıklarını ifade ettikleri belirtildi.

Çiftçilerin ise gübre ve mazotun pahalılığından yakındığı, besicilerin de yemin pahalılığından dert yandığı belirtildi.

İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Bugün İl Yönetim Kurulu üyelerimizle Ödemiş’teyiz. Perşembe pazarı bomboş. Üreten çiftçi, satan esnaf ve almaya gücü yetmeyen vatandaş mutsuz ve iktidara öfkeli. Boş lafa karnımız tok. Sandığı getirin, Ödemiş’i de, Türkiye’yi de bu ızdıraptan kurtaralım” ifadelerini kullandı.

BUCA’DAN 4 İSİM DİSİPLİNE GÖNDERİLDİ

Öte yandan CHP İzmir İl Yönetimi haftalık olağan toplantısını Ödemiş’te gerçekleştirdi. Toplantıda Buca’dan gelen 4 ilçe yöneticisinin disiplin dosyaları görüşüldü. 

17 Mayıs Salı günü yapılan CHP Buca İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'nda çıkan kavga nedeniyle İlçe Yöneticileri Elif Hasdoğan Taşkıran, Cemal Yıldızeli ve Ali İhsan Yıldız hakkında hazırlanan disiplin dosyaları İl Başkanlığı'na gönderilmişti. Söz konusu üç ismin dosyalarının İl Disiplin Kurulu'na sevk edildiği öğrenildi.

Ayrıca Buca'dan gönderilen bir başka İlçe Yöneticisi Güven Kılıç'ın dosyasının da disipline sevk edildiği ifade edildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0