CHP İzmir'den Buca mesaisi: Neler konuşuldu?

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç ve Murat Bakan ile CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

CHP İzmir'den Buca mesaisi: Neler konuşuldu?

Zirvede Buca Cezaevi’nin yıkım süreci ve ihale kararı mahkeme tarafından iptal edilen Buca Metrosu projesinin görüşüldüğü öğrenildi.

 CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve Sevda Erdan Kılıç ve CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı ziyaret etti.

Başkan Kılıç’ın makamında gerçekleşen görüşmenin ana gündem maddesi Buca Cezaevi’nin yıkım süreci ve ilçeye yapılması planlanan yeni imar yolu projesi oldu.

Öte yandan ziyarette son günlerde büyük tartışma konusu olan ve İzmir 4. İdare Mahkemesi tarafından ihale kararı iptal edilen Buca Metrosu Projesi’nin durumunun da masaya yatırıldığı öğrenildi.

BAŞKAN KILIÇ'TAN AÇIKLAMA

Başkan Kılıç görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:  

“İl Başkanımız Deniz Yücel, İzmir Milletvekillerimiz Sevda Erdan Kılıç, Murat Bakan, Ednan Arslan ve İlçe Başkanımız Hacer Taş Gültepe'yle bir araya geldik. 

Buca Cezaevi'nin yıkım süreci ve kent trafiğine nefes aldıracak, Menderes Caddesi'ne alternatif olacak yeni imar yolu hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Hemşehrilerimize daha iyi bir hizmet sunmak adına kurmuş olduğumuz Sarı Masa Çözüm Merkezimizi de ziyaret ettik.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0