Binali Yıldırım İzmir’e geliyor

AK Parti Genel Başkanvekili İzmir Milletvekili, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın İl Danışma Kurulu’na ve İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi içerisinde yapılacak Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin temel atma törenine katılmak üzere 29 Mart Salı günü İzmir’e gelecek.

Binali Yıldırım İzmir’e geliyor

AK Parti'nin her yıl düzenlediği ve İzmir’de 11 Mart Cuma günü saat 17.00’da yapılması planlanan ancak ertelenen İl Danışma Kurulu, 29 Mart Salı günü gerçekleştirilecek.

Parti, 25-26-27 Mart tarihlerinde ilçelerde genişletilmiş ilçe danışma kurullarını gerçekleştirecek. İlçe danışma kurullarının tamamlanmasının ardından ise İl Danışma Kurulu gerçekleştirilecek.

Programa, AK Parti Genel Başkanvekili İzmir Milletvekili, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım da katılacak.

Salı günü İzmir’e gelecek olan Yıldırım’ın İzmir programı kapsamında İzmir Yüksek Teknoloji Üniversitesi içerisinde yapılacak Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nin temelini atacağı da ifade edildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0