Binali Yıldırım istedi! Refahiye ile Kınık 'kardeş' oldu

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, son Başbakan Binali Yıldırım’ı memleketi Refahiye’nin Kayı Köyü'nde ziyaret etti. Refahiye Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Refahiye Belediye Başkanı Çakmak Paçacı ve İlçe Jandarma komutanı Onur Hane de ziyarete eşlik etti.

Binali Yıldırım istedi! Refahiye ile Kınık 'kardeş' oldu

Binali Yıldırım’ın memleketi Erzincan’ın Refahiye ilçesi, Kayı Köyü'ndeki evinde ve Dumanlı Yaylası'nda ağırlanan Başkan Doğruer, Refahiye'de belediye ve hükümet yatırımlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Refahiye ziyareti sonrası Binali Yıldırım’ın isteği üzerine, ilk meclis toplantısında meclis kararı ile Refahiye Belediyesi ile Kınık Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzaladığını açıkladı.

"Kınık’ın fahri hemşehrisi Binali Yıldırım’ın isteği"

Refahiye ziyaretinden ve imzalanan kardeş belediye protokolünden memnun olduğunu dile getiren Başkan Doğruer, “Son Başbakanımız Binali Yıldırım’ı memleketi Refahiye’de ziyaret ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine ve eşi Semiha Yıldırım hanımefendiye teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Refahiye’de bizlere projelerin tanıtımı ve samimiyetleriyle yoğun ilgi gösteren İlçe Kaymakamı Eyüp Kaykaç, Belediye Başkanımız Çakmak Paçacı ve Jandarma Yüzbaşı Onur Hane'ye de teşekkür ediyorum. Refahiye ziyareti sonrası ilk meclis toplantısında son Başbakanımız, Kınık’ın fahri hemşehrisi Binali Yıldırım’ın isteğiyle, meclis oy birliğiyle alınan kararla Refahiye Belediyesi ile Kınık Belediyesi arasında kardeş belediye protokolü imzaladık. Kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi ilkesini benimseyerek imzaladığımız protokol her iki ilçeye hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0