Başkan Yücel’den sürpriz Ankara ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün sürpriz bir kararla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gitti. Başkan Yücel’in Ankara gündeminde ise iki önemli gündem maddesi olduğu öğrenildi.

Başkan Yücel’den sürpriz Ankara ziyareti

 CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, bugün Ankara’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Genel Merkez’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek olan Yücel’in ana gündem maddesi ise CHP İzmir’de gerçekleştirilecek olan olağanüstü kongreler ve Bayraklı’da yaşanan istifalar olduğu öğrenildi.

CHP İZMİR’DE OLAĞANÜSTÜ KONGRE MARATONU

Edinilen bilgilere göre; Kılıçdaroğlu ve Başkan Yücel’in görüşmesinin ana gündem maddesi CHP İzmir’de ilçe başkanı görevden alınan ya da toplu istifalar nedeniyle yönetimin düştüğü Bayraklı, Menderes, Torbalı, Tire ve Kınık ilçeleri yer alıyor.

Başkan Yücel’in ziyaret kapsamında ilçe örgütlerinde yaşanan krizlere ilişkin Kılıçdaroğlu’na bilgilendirme yapıp rapor sunacağı ifade edilirken görüşmede,  ilçelerde izlenecek yol haritasının ve kongreler için tarih belirleneceği öğrenildi. 

İKİNCİ GÜNDEM İL BAŞKANLIĞI AÇILIŞI

Öte yandan, Yücel’in ziyaretin bir diğer gündem maddesinin de uzun süredir açılışı beklenen CHP İl Başkanlığı açılışı olduğu belirtildi. 

Yeni başkanlık binasının açılışa hazır olduğu belirtilirken resmi açılışın Kasım ayının 15’ine kadar gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edildi. Başkanlığın açılışı için net tarihin ise Kılıçdaroğlu’nun programına göre belirleneceği öğrenildi.

Açılış günü ayrıca yeni başkanlık binasında STK’lar ve sendikalarla da bir toplantı düzenlenmesinin gündemde olduğu belirtildi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0