Başkan Yetişkin muhtarlarla buluştu

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Seferihisar’daki muhtarlar ile bir araya geldi. Teos Yazarlar Evi’nde düzenlenen toplantıda Başkan Yetişkin, özverili çalışmaları ve destekleri için tüm muhtarlara teşekkür etti.

Başkan Yetişkin muhtarlarla buluştu

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, vatandaşların sorunları karşısında iş birliği içinde süreçleri özveriyle yürüten tüm muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı.

İlçe sakinlerinin taleplerini belediyeye hızlı bir şekilde ilettiği ve uyumlu bir şekilde çalıştıkları için CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ile birlikte Başkan Yetişkin muhtarlara ayrı ayrı teşekkür plaketlerini takdim etti.

Toplantıda vatandaşın sorunlarına en kısa sürede çözüm üretmenin önemine dikkat çeken Başkan Yetişkin‘’Bugün mahalle muhtarlarımızla Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerin Seferihisar’ın her köşesine ulaşmasında en büyük yardımcımız olan muhtarlarımıza özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0