Başkan Tugay gençlerle omuz omuza

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, makamında ağırladığı üniversite öğrencileriyle çevre ve iklim değişikliğiyle mücadele konusunda sohbet etti.

Başkan Tugay gençlerle omuz omuza

Başkan Tugay, "Gençlerin gelecek konusundaki farkındalığı ve bu konuya bakış açıları, onlara duyduğumuz güveni pekiştirdi" ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. sınıfta eğitim gören 5 öğrenci ile makamında bir araya geldi. 

Gençlerle çevre ve iklim değişikliğiyle mücadele konusunda keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Tugay, “Genç arkadaşlarımızın Dijital Aktivizm ve Uygulamalı Alanlar dersi aracılığıyla başladıkları “Tem-iz Bırak” faaliyeti hakkında bilgi aldık; Belediyemizce Karşıyaka'mızda yürüttüğümüz iklim değişikliği ve etkileriyle mücadele alanındaki projelerimizle entegrasyon konusunu etraflıca konuştuk. Gençlerin gelecek konusundaki farkındalığı ve bu konuya bakış açıları, onlara duyduğumuz güveni pekiştirdi. Duyarlı gençlerimize ziyaretleri ve çalışmaları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0