Başkan Sengel’in İZBETON sitemine AK Partili Kaya da dahil oldu!

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ilçedeki yol yapımı konusunda isim vermeden İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZBETON’a yaptığı siteme İZBETON’dan verili yanıt geldi.

Başkan Sengel’in İZBETON sitemine AK Partili Kaya da dahil oldu!

 İZBETON’un yanıtının ardından ise bu kez AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İZBETON'a sert tepki gösterdi.

 İzmir’de hem muhalefet hem de yerel yönetimlerin İzmir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri ve altyapı çalışmalarına ilişkin tartışmalar son olarak Efes Selçuk Belediyesi’nde patlak vermişti.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, yol yapım çalışmaları konusunda isim vermeden Büyükşehir iştiraki olan İZBETON’a sitem etmiş ve ““Altyapı eksiklikleri, yollar ve yine yollar… 3 yıllık görev sürem boyunca, görevimiz olsun olmasın yol yaptık.  Anlaşılan üzerimize vazife olmayanları da yapmaya devam edeceğiz.  Ne diyelim Allah güç kuvvet versin bu zorlu ekonomik şartlarda hepimize…” demişti.
 
İZBETON’DAN ‘İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ’ YANITI

İZBETON’dan Başkan Sengel’in iddialarına ise İZBETON’dan kalem kalem yapılan asfaltlama ve parke çalışmaları üzerinden yanıt geldi. 

İZBETON tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; 

“Her ilçemizde olduğu gibi Selçuk'ta da ilçe belediyemizle birlikte çalışıyoruz. 3 yılda; 46 bin ton asfalt, 83 bin m² parke, 236 bin m² sathi kaplama yaptık. Ayrıca ilçe belediyemize çalışmaları için 20 bin m²'lik parke hibe ettik. İzmirlilerin refahı için iş başındayız.”

TARTIŞMALARA AK PARTİLİ KAYA DA DAHİL OLDU

Öte yandan; Başkan Sengel’in İZBETON sitemine AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan destek geldi.

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Selçuk ilçesinin “zulme” terk edildiğini belirtti ve  “Hayret, siz İzmir'in Selçuk diye bir ilçesi olduğunu bilir miydiniz? Selçuk'un yolları köstebek yuvası gibi, bu bahsettiklerinizi nereye yaptınız! Güzelim ilçeyi, CHP'nin çukur zulmüne terk ettiniz, hala utanmadan konuşuyorsunuz! Yazıklar olsun” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0