Başkan Sengel'den 'soruşturma' açıklaması: Danıştay'dan karar çıktı

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Selçuk ilçesine 'Efes Selçuk' dediği için hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Başkan Sengel'den 'soruşturma' açıklaması: Danıştay'dan karar çıktı

Soruşturmaya itiraz ettiklerini de belirten Sengel, itirazının Danıştay tarafından kabul edildiğini ve söyleminin suç teşkil etmediğini sözlerine ekledi.

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel sosyal medya hesabından, hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Sengel, sosyal medya paylaşımlarında, kamuoyuna yaptığı açıklamalarda 'Efes Selçuk' ibaresini kullandığı için soruşturma başlatıldığını belirtti. Sengel, soruşturma üzerine harekete geçerek itiraz başvurusunda bulunduğunu ve itirazının Danıştay'da kabul edildiğini dile getirdi.

"EFES SELÇUK BİR BÜTÜNDÜR"

Sengel, mesajında "Biliyor musunuz? Kimseye ses etmedim gerçi nerden bileceksiniz… Hakkımda soruşturma başlatıldı. Efes Selçuk dediğim için. Geri durdum mu? Asla. Devam ettim davamızda; haklıydım. Efes bizimdi, başka bir memleketin değil ya da başka bir markanın adı değildi" ifadelerini kullandı. Soruşturmaya itiraz ettim. Danıştay’da oybirliği ile kabul edildi. Bu bir ‘suç değildir’ diye. Yine söylüyorum; Efes bizimdir ve Efes Selçuk bir bütündür. Bu böyle biline…Hayırlı günler, hayırlı işler" ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0