Başkan Selvitopu'dan siyasi parti ziyaretleri

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Saadet Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Eymen Ünalan ve DEVA Partisi Karabağlar İlçe Başkanı Abdullah Kaya'yı ayrı ayrı ziyaret ederek, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Selvitopu'dan siyasi parti ziyaretleri

Karabağlar Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Zafer Levent Yıldır'ın da yer aldığı ziyaretlerde ilk durak, Saadet Partisi İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Ünalan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Başkan Selvitopu ve Yıldır, kentin ve ülkenin gündemine ilişkin partililerle görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Selvitopu, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu vurgulayarak, “Yaklaşımlar ve düşünceler farklı da olsa ortak amacımız, ülkemize, toplumumuza en iyi şekilde hizmet etmek. Buna yönelik projeler geliştirmek. Biz de Karabağlar'da bu anlayış doğrultusunda hareket ediyoruz. Yaklaşık 500 bin insana siyasi düşüncesi, partisi, inancı, kimliği ne olursa olsun eşit şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlayışı sürdürmeye kararlıyız” dedi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ünalan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ünalan Başkan Selvitopu'na, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yaşamını anlatan “Son Tanık” kitabını armağan etti. Başkan Selvitopu ziyaret kapsamında ayrıca, ilçe başkanlığı tarafından oluşturulan anı defterini imzaladı.

İkinci durak DEVA

Başkan Selvitopu ve Grup Başkanvekili Yıldır daha sonra, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karabağlar İlçe Başkanı Abdullah Kaya ve yönetimini ziyaret etti. Burada da samimi bir ortamda geçen görüşmede Başkan Selvitopu ve Yıldır, Kaya ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.

Her bir siyasi partinin demokratik yaşam içinde önemli görevler üstlendiğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Siyasi partiler birbirlerinin düşmanı değil, rakibidirler. Buna göre hareket edildiği ölçüde sağlıklı bir diyalog ortamı oluşur” diye konuştu.

Karabağlar Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Selvitopu, özellikle pandemi dönemiyle birlikte sosyal yardımlara ağırlık verdiklerini hatırlattı. İçinde bulunduğumuz ekonomik krizin yaralayıcı olduğuna dikkat çekerek, “Mütevazı bütçemizi doğru kullanmaya çalışıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Sosyal Destek Kartı, Eğitim Kart, erzak kolisi gibi sosyal yardım çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Kaya ve ilçe yönetimi de Başkan Selvitopu'yla Yıldır'a ziyaretleri nedeniyle teşekkür ettiler.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0