Başkan Selvitopu apartman görevlileriyle buluştu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçenin farklı semtlerindeki apartman görevlileriyle bir araya gelerek, onların talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Selvitopu apartman görevlileriyle buluştu

Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası'ndaki Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen buluşmaya, çok sayıda apartman görevlisinin yanı sıra, meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları ve bürokratlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından apartman görevlileri adına kürsüye gelen Cihan Bozkurt, kendilerine böyle bir fırsat verildiği için Başkan Selvitopu ve Karabağlar Belediyesi'ne teşekkür etti.

Başkan Selvitopu da apartman görevlilerini Karabağlar Belediyesi'nde ağırlamaktan, onların sorun ve önerilerini dinlemekten onur duyduklarını vurguladı.

Birlikte hizmet!

Yerel yönetimlerin bir çok hizmeti apartman görevlileriyle birlikte yürüttüğünü vurgulayan Başkan Selvitopu, “Kentimizin temiz tutulmasından park ve bahçelerin bakımına kadar bir çok konuyla birebir ilgilisiniz. Hizmetlerimizin neredeyse tamamı sizleri doğrudan ilgilendiriyor. Birçok sorununuz olduğunu biliyoruz. Hem bunları doğrudan sizlerden dinleyecek hem de birlikte bunlara çözüm yollarını arayacağız. Bu bir ilk toplantıdır ve devamı gelecektir. Sizlerle yakın işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Sıkıntılarınızın ne kadarını giderebilirsek, o kadar mutlu oluruz” dedi.

Karabağlar Belediyesi'nin gelir düzeyi düşük kesimlerin yanında olmaya gayret ettiğini hatırlatan Başkan Selvitopu, “Eğitime desteğimiz, sosyal yardımlarımız düzenli olarak sürüyor. Yakın zamanda hiç kullanılmamış giysi yardımlarımız da başlayacak. Bunları şunun için anlatıyorum. Mahallenizi, hangi dairede ne sıkıntı olduğunu en iyi bilecek kişiler sizlersiniz. Sizlerin bildirimleri, görüşleri bundan sonraki süreçte bizim için çok önemli olacak” diye konuştu.

'Sorunların farkındayız'

Başkan Selvitopu, ülke genelinde sayıları yaklaşık 1 milyonu bulan apartman görevlilerinin sorunlarına çare aramanın yerel yönetimlerin görevi olduğunu vurguladı. Sosyal güvenlik, maaş sıkıntısı, ikametgah yerlerinin darlığı gibi sorunların farkında olduklarını belirten Başkan Selvitopu, şunları söyledi:

“Bunlar hepimizin sorunu. Herkesin insanca hakettiği yaşamı sürdürmesi gerekir. Yerel yönetim olarak üzerimize düşen neyse onu yerine getirme anlayışıyla sizleri buraya davet ettik. Katılımınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Daha önce de vurguladığım gibi bu bir başlangıç. Bir derneğiniz olursa, tüzel kişilik oluşturursanız sorunları daha kolay aşarız. Karabağlar Belediyesi 500 bin insanımızın emrinde. Kısıtlı bütçe olanaklarına rağmen iyi niyetle hizmetleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bundan sonra da aynı muhtarlarımızla yaptığımız gibi sizlerle periyodik olarak bir araya geleceğiz.”

Başkan Selvitopu daha sonra başkan yardımcılarıyla birlikte apartman görevlilerinin talep ve önerilerini dinledi. Çöp konteynerleri, park ve bahçelerin bakımı, kedi evi, ağaç budama, gibi farklı konulardaki talepleri not aldı.

Buluşmanın sonunda apartman görevlileri Başkan Selvitopu'na çiçek vererek teşekkür etti.

Günün anısına fotoğraf da çektirildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0