Başkan Kılıç’tan deprem sonrası dayanışma mesajı: Tüm gece sahadaydı

İzmir'in Buca ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç deprem sonrasında BUCAKUT ile sahaya çıktı. Kılıç sosyal medya hesabından, ‘’ Bu zor günlerden dayanışma ile çıkacağız. Sabahın ilk saatlerinde de komşularımızla bir aradayız. Ne mutlu ki çok hafif yaralarla atlattık’’ dedi.

Başkan Kılıç’tan deprem sonrası dayanışma mesajı: Tüm gece sahadaydı

 İzmir'in Buca ilçesinde saat 3.29'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremden hemen sonra BUCAKUT ile sahaya çıkan Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç sosyal medya hesabından dayanışma mesajı verdi. 

Başkan Kılıç depremin hemen ardından yaptığı açıklamada, ‘’BUCAKUT ve Sarı Masa ekipleri başta olmak üzere tüm ekiplerimiz ile görev başındayız. Gelişmeleri izliyoruz. Şu ana kadar herhangi bir mal ve can kaybı tarafımıza ulaşmamıştır’’ ifadelerine yer verdi. 
Vatandaşları sakin olmaları için uyaran Kılıç, ‘’Tüm mahallelerimizde teyakkuz halindeyiz. 5'i hafif 1'i ağır olmak üzere 6 vatandaşımız panikten ötürü yaralanmış, bazı binalarda ise hafif hasarlar tespit edilmiştir’’ dedi. 

Sabah saatlerinde yaptığı paylaşım ile dayanışma mesajı veren Başkan Erhan Kılıç, ‘’ Bu zor günlerden dayanışma ile çıkacağız. Sabahın ilk saatlerinde de komşularımızla bir aradayız. Ne mutlu ki çok hafif yaralarla atlattık. Kentimize geçmiş olsun’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0