Başkan İnce O Ses Türkiye’de! Devrim Seyrek'e destek!

CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve Güzelbahçe Belediyesi'nde Gençlik Koordinatörü olarak görev yapan Devrim Seyrek, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı.

Başkan İnce O Ses Türkiye’de! Devrim Seyrek'e destek!

 Yarışmada Kerkük Zindanı adlı türküyü yorumlayan Seyrek'e Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay sahne arkasına giderek destek oldular.

CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları İlçe Başkanı ve Güzelbahçe Belediyesi’nde Gençlik Koordinatörü olarak gorev yapan Devrim Seyrek, O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Seyrek, Türkiye'nin kilitlendiği yarışmada Kerkük Zindanı türküsünü yorumladı. 

Devrim Seyrek’in performansı sonrasında jürilerden Oğuzhan Uğur, Beyazıt Öztürk ve Ebru Gündeş döndü. Jürilerden Murat Boz ise dönmedi.

Öte yandan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay da sahne arkasından Seyrek'e destek oldular. Başkan İnce açıklamalarda bulunurken, Seyrek’e destek olmak için geldiklerini belirtti. Başkan İnce, “Hoş bulduk Acun Bey. Ne kadar güzel burada sizinle birlikte olmak, biz de bu heyecanı yaşıyoruz. Devrim’in bize en ihtiyaç duyduğu günde yanında olmak çok güzel” dedi.

Programın sunucusu Acun Ilıcalı’nın ‘ümitli misiniz’ sorusu üzerine Başkan İnce, Seyrek’e inandığını belirterek gençliği de ona emanet ettiğini söyledi. Başkan İnce, “Baştan beri kendisine inanırım. Gençliği de Güzelbahçe’de ona emanet ettim. Benim gençlik koordinatörüm kendisi. Aynı zamanda da müzik konusunda kendisine çok güveniyordum. Özellikle böyle bir günde özellikle Devrim’in çok sevdiklerini çok kısa bir zaman önce yitirdiği hasta yakınları… Dedim ki; Devrim’in bugünkü gününde dostlarının belki burada olmamalıydım, onlar olmalıydı. Böyle bir eksik varsa tamamlayacak olan birisi varsa -Güzelbahçeli bir vatandaş bile olsa- ben olmalıyım. Ve sizlerle birlikte oldum” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0