Başkan İduğ İzmir’de sosyal medyanın lideri

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un sosyal medya hesapları, 2021 yılında İzmir’in ilçe belediye başkanları arasında en çok etkileşim alan hesaplar oldu.

Başkan İduğ İzmir’de sosyal medyanın lideri

Sosyal medya analizleri yapan bağımsız bir kuruluşun hazırladığı rapora göre Başkan İduğ’un Twitter, İnstagram ve Facebook hesapları bir yıl içinde aldığı toplam 1 milyon 205 bin 560 etkileşim ile ilk sırada yer aldı.

Pek çok kampanyasını sosyal medya üzerinden yürüten, takipçilerine verdiği samimi ve sürpriz yanıtlarla büyük beğeni toplayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Twitter’da 136 bin 998, İnstagram’da 547 bin 985 ve Facebook’ta ise 520 bin 577 olmak üzere hem ayrı ayrı platformlar hem de toplamda 1 milyon 205 bin 560 etkileşim ile İzmir’de en çok etkileşim alan ilçe belediye başkanı oldu.

Belediye hesapları da ilk sıralarda

İduğ tüm sosyal medya hesapları ile 2021 yılının en aktif belediye başkanı olarak dikkat çekerken, Bornova Belediyesi sosyal medya hesapları da İzmir’in en yüksek etkileşim alan ilçe belediyeleri arasında yine ilk sıralarda yer aldı. Twitter’da aldığı 94 bin 230 etkileşim birinci olan Bornova Belediyesi, Twitter, İnstagram ve Facebook olmak üzere toplam etkileşim sayısı ile ikinci sırayı aldı.

Sosyal medyayı önemsiyoruz

İletişim olanaklarının her geçen gün hızlanarak çeşitlendiği günümüzde yeni medya araçlarının öneminin arttığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Özellikle Z Kuşağı olarak adlandıran genç kesim sosyal medyayı etkin bir biçimde kullanıyor, soruyor ve sorguluyor. Biz de bu kuşak başta olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle olan iletişimimizi en üst düzeyde tutmaya çalışıyoruz. Gündemi sürekli takip eden genç ve etkin bir sosyal medya ekibimiz var. Sosyal medya hesaplarımızda sadece yaptıklarımızı paylaşmıyor, vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini de alıyoruz” diye konuştu.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0