Bakan Soylu İzmir'de

Bazı ziyaretler için İzmir’e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valiliğinde düzenlenen İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı.

Bakan Soylu İzmir'de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli programlara katılmak üzere beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile İzmir'e geldi.

Adnan Menderes Havalimanı'nda İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve il protokolü tarafından karşılanan Soylu, buradan Valiliğe geçti.

İzmir Valiliğinde şeref defterini imzalayan Bakan Soylu, daha sonra İzmir Güvenlik Toplantısına katıldı. İzmir Güvenlik Toplantısına başkanlık eden Soylu, daha sonra kentte bazı ziyaretlerde bulunacak.

Soylu'nun İzmir Valiliğini ziyaretinde AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de yer aldı.

Bakan Soylu, gün içerisinde önce Değerlendirme ve Koordinasyon Toplantısı için Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü’nde (AFAD) basın toplantısı gerçekleştirecek. Toplantının ardından Bakan Soylu’nun, konteyner kent alanında ve yıkım alanında incelemelerde bulunup, daha sonra çadır kentte kalan vatandaşları ziyaret etmesi bekleniyor.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0