AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e ‘Bir gece ansızın’ yanıtı: Tatlı su siyasetçisi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP’li mevkidaşı Deniz Yücel’in ‘’Hepimiz biliyoruz ki Erdoğan yönetimi, bir NATO ülkesi olan Yunanistan'a "Bir gece ansızın giremez’’ sözlerine sosyal medyadan yanıt verdi.

AK Partili Sürekli’den CHP’li Yücel’e ‘Bir gece ansızın’ yanıtı: Tatlı su siyasetçisi

Sürekli, “ 'Bir gece ansızın gittiğimiz yerler‘ ya terör bataklıklarıdır ya da bizim olana tarih boyu çöreklenmek isteyenlerin hortlayan düşmanlıkları ile tehdit ettikleri alanlar olur. Bizim vatan ve terörle mücadelemizi hedef alıp test etmeye kalkışanlar ancak tatlı su siyasetçileridir!” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bugün flaş bir çıkışa imza atarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın son zamanlarda Yunanistan’ın Türk jetlerine yönelik tacizlerinin artmasının ardından "Bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki açıklamaları  değerlendirdi.

CHP’li Yücel, Erdoğan'ı hedef alarak, "Hepimiz biliyoruz ki Erdoğan yönetimi, bir NATO ülkesi olan Yunanistan'a "bir gece ansızın giremez", ama biz Milletin iktidarı olarak onların 20 yılda kaybettirdiği itibarımızı da, topraklarımızı da geri kazanırız" dedi.

Sürekli: Türkiye'nin menfaatlerine kafa yorsa çok daha iyi olacak

Yücel’in açıklamalarına yanıt AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi.

Kerem Ali Sürekli sosyal medya hesabından "Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne; varlık ve haklarımıza yönelik tehditlerin; nereden ve nasıl geldiğini halen çözemeyenler var. CHP’nin İl Başkanı; belediye başkanlarının ağzıyla konuşmak yerine; Türkiye’nin menfaatlerine kafa yorsa çok daha iyi olacak. ‘Bir gece ansızın gittiğimiz yerler‘ ya terör bataklıklarıdır ya da bizim olana tarih boyu çöreklenmek isteyenlerin hortlayan düşmanlıkları ile tehdit ettikleri alanlar olur. Bizim vatan ve terörle mücadelemizi hedef alıp test etmeye kalkışanlar ancak tatlı su siyasetçileridir!" yanıtını verdi.

1-Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne; varlık ve haklarımıza yönelik tehditlerin; nereden ve nasıl geldiğini halen çözemeyenler var. CHP’nin İl Başkanı; belediye başkanlarının ağzıyla konuşmak yerine; Türkiye’nin menfaatlerine kafa yorsa çok daha iyi olacak.

— Kerem Ali Sürekli

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0