AK Partili Sürekli, Çiğli’de sahaya indi! Yatırım mesajları!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın yürüttüğü ‘Türkiye Yüzyılı Buluşmaları’ Çiğli programıyla devam etti.

AK Partili Sürekli, Çiğli’de sahaya indi! Yatırım mesajları!

 İlçe Başkanlığında 3 kademe ile toplantı yapan ve Evka-5 esnafını ziyaret ederek Küçük Çiğli ve İnönü Mahallesinde üye ziyaretleri yapan İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Çiğli’nin de her ilçe gibi devlet yatırımlarıyla canlandığına dikkat çekerek; “İzmir ve ilçelerini ayağa kaldırmaya yönelik hizmet ve yatırımlar merkezi idare eliyle gerçekleşiyor. Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin Çiğli’de konumlanması ve Devlet Hastanesi’nin Bakırçay Üniversitesi’ne bağlanarak eğitim ve araştırma hastanesi olması ile büyük bir hareketlilik sağlandı. Biz, böyle dev projeleri hayata geçirirken; vatandaşlarımız yoldan, çöpten, çukurlardan şikâyet ediyor. Muhataplarıysa susuyor ya da top çeviriyor.” diye konuştu.

Esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Sürekli, eski ve yeni üye ziyaretleri de gerçekleştirdi. Yaptığı sohbetlerde, son zamanlarda, başta Büyükşehir Belediyesi’nin telaşa kapılarak İzmir’e hak ettiği yatırımların yapılmadığına ilişkin söylemlerini hatırlatan Başkan Sürekli şöyle konuştu; “Kim ne derse desin gerçek ortada. 20 yıllık AK Parti iktidarında İzmir’e 112 Milyar’ın üzerinde yatırım gerçekleştirdik. Bu yatırımlarda, 29 Milyar ile ulaştırma öne çıktı. 24 milyarın üzerinde aile ve sosyal politika, 21 Milyar Çevre ve Şehircilik, 12,4 Milyar tarım ve orman, her biri 2.5 milyara yakın olmak üzere sağlık ve eğitim alanlarında yatırımlar yaptık.

Ellerinde aynı imkânlar varken sıfır üretimle günü geçiştirenlerin bu türlü çıkışları, boşa harcadıkları zamandan, yaklaşan sandık telaşından. Biz, İzmir’e 21 yıldır değer veriyoruz. Yaptıklarımız bunun göstergesi. Hatta; kent içi ulaşımı rahatlatan Konak Tüneli gibi; Özkanlar Pazar Yeri, Buca Cezaevi gibi kronik yerel sorunları çözdük, ihtiyaçları karşıladık. CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin de ilçe belediyelerinin de bizden talep edip karşılık görmediği, yolunun açılmadığı tek bir iş yok. Eğer ortaya bir eser, tamamlanmış bir proje çıkmıyorsa, bu tamamen onların sorunu!”

Üniversite ve hastaneyle canlandı…

Her ilçede olduğu gibi, Çiğli’de de AK Parti’nin eserlerine dayanan bir canlılık yakalandığına dikkat çeken İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Çiğli’yle buluşturduğumuz Katip Çelebi Üniversitesi’nin ilçeye kazanımları tartışmasız. Üniversitemiz; 16 binin üzerindeki öğrencisi, bin 500’ün üzerinde akademik ve idari personeliyle Çiğli için prestij kaynağı olduğu gibi, yarattığı katma değerler ile de ilçeye hareket kazandırdı. Öğrenci ve personelimiz ilçemizde ikamet ediyor, burada tüketiyor. Bakırçay Üniversitesi’ne bağlayarak eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne kavuşturduğumuz Çiğli Devlet Hastanemiz; bugün sadece ilçenin değil, bölgenin ihtiyacını karşılayacak donanımda. Çevre Yolu’nun katkıları ortada. Aslında, İzmir’in hangi ilçesine gidilirse gidilsin, böyle eserlerle karşılaşıyorsunuz. Ve hepsinin altında AK Parti’nin hizmet aşkı var. 21 yıldır Türkiye’de iz bırakmadığı şehir, kasaba, köy, mahalle bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası var.” dedi.

İlçe Teşkilatında gündem: Sandık

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Çiğli Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları ile yaptığı toplantıda yeni üye çalışmaları ve sahadaki geri dönüşlere ilişkin bilgi aldı. 10 Ocak’ta sandıkla ilgili güncellemelerde, ilk etabın tamamlanacağını söyleyen Sürekli; “Güncellemelerimizi asil ve yedek olarak yapacağız. Sandık güvenliğini sağlamak tüm partilerin görevi olmalı. Sandıklara sahip çıkmamız önemli. Her sandık için çok sayıda müşahit planlayacağız. Son ana kadar yeni üye çalışmalarımızı yürüteceğiz. İzmir olarak yaklaşık 4 yıldır sokaklardayız. Kapı kapı dolaşıyoruz. Gönül Seferberliğimizi ve yeni üye kampanyalarımızı yıllardır yapıyoruz. Genel Merkezimizin talimatlarıyla son dönemde daha da hızlandırdık. Koyduğumuz her hedefi yakaladık. Türkiye genelinde birincilikler aldık. Bunda, ilçe teşkilatlarımızın payı büyük. Bizlere duyulan, partimize duyulan güvenin, gösterilen rağbetin karşılığını vermek de bizim işimiz. O nedenle, dokunduğumuz üye ve vatandaşlarımıza yeniden dokunacak, tuttuğumuz elleri bırakmayacağız.”

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2022, 10:10

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0