AK Partili Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Burnunuz koku da mı almıyor?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 yıllık görev süresinin sunumunu dinleyip "Belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. Çok güzel hizmetleri var" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

AK Partili Kaya'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: Burnunuz koku da mı almıyor?

 Bir dizi programa katılmak üzere dün İzmir'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak “İktidara Giden Yolda İzmir’in Sosyal Demokrat Belediyecilik Çözümleri" toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 3 yıllık görev süresinin sunumunu dinledi. 

Kılıçdaroğlu, toplantı çıkışında kısa bir açıklama yaparak, "Belediye başkanımızı ve bütün ekip arkadaşlarını yürekten kutluyorum. İzmir’e hizmet ediyorlar, çok güzel hizmetler var” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun "Yürekten kutluyorum. Çok güzel hizmetler var" sözlerine yönelik AK Parti ve MHP cephesinden tepkiler dinmiyor.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yaparak tepkisini gösterdi.

AK Partili Kaya, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Tunç Soyer'in üç yıllık sunumunu dinleyip, "Yürekten kutluyorum, çok güzel hizmetler var" demiş. Rahmetli babaannem böyle durumlar için, "Keller ile yağırlar birbirini ağırlar" derdi. Sn.Kılıçdaroğlu, burnunuz koku da mı almıyor? İZMİR KOKUYOR!"

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0