AK Partili Girbiyanoğlu: Selçuk için üzerimize düşeni yaptık

AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, Efes Alt Kapı otoparkı işletmesinin belediyede tarafından işletilmesi için Kültür ve Turizm Bakanlığının otopark ihalesini iptal etiğini hatırlatarak, ‘’Selçuk için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız dedik ve bakanlık ile belediye arasında otopark işletme sözleşmesi imzalanacak.’’ dedi.

AK Partili Girbiyanoğlu: Selçuk için üzerimize düşeni yaptık

Efes Alt Kapı otoparkı ile yaşanan gelişmeleri aktaran AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu, şunları dile getirdi; ‘’Hepinizin bildiği üzere Efes Alt Kapı otoparkı işletme süresi bitmiş ve Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından yeni bir ihale programı açıklanmıştı. Hemşehrilerimizde ve kamuoyunda otopark işletmesinin belediye tarafından devam ettirilmesi beklentisi oluşmuş ayrıca Selçuk Belediyesi tarafından da talepte bulunulmuştu. Bizlerde ilk günden bu yana konu ‘Selçuk ve Selçuklular’ ise üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız diyerek gerekli çalışmaları başlatmıştık. Bu doğrultuda; konu ile ilgili yapılan görüşmelerin akabinde hemşehrilerimizin beklentilerini nihayete erdirmek adına 2 günlük Ankara mesaimizin ardından müjdeli haberlerle döndük. Sonuç olarak; Bugün yapılması planlanan ihale Kültür ve Turizm Bakanlığımız tarafından iptal edildi ve teknik detayların tamamlanmasıyla birlikte Bakanlığımız ile Selçuk Belediyesi arasında otopark işletme sözleşmesi imzalanacak’’

Başkan Girbiyanoğlu’ndan teşekkür

Sözlerini şu şekilde devam ettiren Başkan Girbiyanoğlu, ‘’Sürecin başından bu yana bizlere kıymet verip Selçuk mutlu olsun diyen ve gerekli talimatları veren son Başbakanımız ve İzmir Milletvekilimiz Sayın Binali Yıldırım beyefendiye, bizlere destek olan ve talebimize olumlu karşılık veren Sayın Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’a, süreci takip edip bizimle iletişim halinde olan Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, bu sonucun alınmasının her aşamasında katkısı, emeği olan İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya’ ya, süreci yakinen takip eden İl Başkanım Sayın Kerem Ali Sürekli’ ye ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyor, Selçuk için ‘ilk gün ki aşkla’ diyerek çıktığımız bu yolda alınan kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz güzel ilçemiz Selçuk’ a ve Selçuklulara sevdalıyız. Siz değerli hemşehrilerimiz ve ilçemiz için durmadan, yorulmadan destekleriniz ve dualarınızla çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0