AK Partili Dağ’dan Büyükşehir’e ‘yeşil’ isyanı: Skandaldan geçilmiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ‘yeşil’ tepkisi gösterdi.

AK Partili Dağ’dan Büyükşehir’e ‘yeşil’ isyanı: Skandaldan geçilmiyor

Dağ, Yeşil Düşmanı CHP başlığıyla sosyal medya hesabından paylaştığı bazı görsellerle, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 26 Ekim 2018 tarihinde Menemen’de yaptığı yol çalışmaları esnasında 40’tan fazla zeytin ağacını söktürdüğünü söyledi. Dağ’ın iddialarına göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi, 26 Mart 2022 tarihinde Kültürpark’ta bulunan 100 ağacı hastalandıkları gerekçesiyle kesti.

Dağ, özellikle sahil bandında bulunan CHP’li belediyelerin yeşil düşmanlığı yaptığını söyleyerek “En çok "doğa", "yeşil" diyenler, aslında en çok doğa ve yeşil düşmanlığı yapanlardır” dedi.

Dağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şu şekilde:
En çok "doğa", "yeşil" diyenler, aslında en çok doğa ve yeşil düşmanlığı yapanlardır. Özellikle sahil belediyeleri #YeşilDüşmanıCHP'nin skandallarından geçilmez hâle geldi. Peki villalarını doğanın göbeğine konduran malum "çevre"lerden bunlara dair tek kelime duydunuz mu?

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0