AK Partili Atmaca paylaştı: Gaziemir’de ağaç katliamı

Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile Gaziemir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin Sarnıç Cumhuriyet Meydanı’nda ağaç katliamı yapıldığını ifade etti.

AK Partili Atmaca paylaştı: Gaziemir’de ağaç katliamı

Uzun süredir eski kurşun fabrikasından yayılan radyasyon tehlikesi ve çevre felaketi ile anılan Gaziemir bu kez “ağaç katliamıyla” gündeme geldi.

Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile Gaziemir Belediyesi’ne bağlı ekiplerin ağaç katliamı yapıldığını ifade etti.

Sarnıç Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda yaşandığı belirtilen olayda, belediyenin iş makinelerinin ağaçlı bir alandaki ağaçları devirdiği görülüyor.

Yaşananlara tepki gösteren Atmaca, yaptığı paylaşımda geçmişe yönelik hatırlatma yaptı ve şunları söyledi; “Daha önce Gaziemir orman içinde ağaç ve çevre katliamına sessiz kalan Gaziemir Belediyesi şimdi Sarnıç ‘ta kendisi ağaç katliamı yapıyor. Biraz hassasiyetiniz  olsa, o ağaçları kesmeden düzenleme yapabilirsiniz. Ama maalesef sizin çevreciliğiniz söylemden öteye gitmiyor. Buca cezaevi yeşil alan olsun diye eylem yapıp süslü laflar edenlere soruyorum, buradaki ağaçları kesmek hangi aklın ürünü?”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0