AK Parti ve CHP karşı karşıya: Sahne polemiği

İzmir'de 9 Eylül'de Tarkan'ın vereceği konser için kurulan dev platform çalışmalar sırasında çöktü.

AK Parti ve CHP karşı karşıya: Sahne polemiği

Dev platformun çökmesinin ardından AK Partili Kaya, ‘’CHP beceriksizliği’ eleştirisini getirmişti. CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan’dan yanıt gecikmedi. Arslan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ‘’ Bir kez de 20 yıldır çökerttiğiniz ekonomiden, hukuk sisteminden yarattığınız derin yoksulluk ve yolsuzluklardan da bahsetseniz. Maalesef milyonlar yarattığınız enkazın altında inim inim inliyor’’ ifadelerini kullandı.

İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında 9 Eylül'de düzenlenecek Tarkan konseri için Konak Cumhuriyet Meydanı tarafına kurulan dev platform işçilerin çalışması sırasında çöktü olayda 1 kişi hafif şekilde yaralandı. 

Dün yaşanan olay sonrası AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "İzmir'imize geçmiş olsun. İzmirlinin cebinden çıkan milyonların harcandığı sahne çöktü. Allah muhafaza, konser anında çökseydi facia yaşanabilirdi. CHP'li İzmir Büyükşehir iş bilmezlikleri ile sadece gündelik hayatımıza eziyet etmiyor, CHP beceriksizlikte de sınır tanımıyor!’’ ifadelerini kullandı. 

AK Partili Kaya’nın eleştirilerine CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan yanıt verdi.

Arslan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sadece geçmiş olsun mesajı paylaşmak bu kadar zor olmasa gerek. Bir kez de 20 yıldır çökerttiğiniz ekonomiden, hukuk sisteminden yarattığınız derin yoksulluk ve yolsuzluklardan da bahsetseniz. Maalesef milyonlar yarattığınız enkazın altında inim inim inliyor’’ dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0