AK Parti İzmir'den Bakan Pakdemirli'ye teşekkür mesajları

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir milletvekilleri ve İzmir'in AK Partili ilçe belediye başkanları, Tarım ve Orman Bakanlığı görevinden affını isteyen Bakan Pakdemirli’ye hizmetlerinden ötürü sosyal medyadan teşekkür mesajları yayınladı.

AK Parti İzmir'den Bakan Pakdemirli'ye teşekkür mesajları

 10 Temmuz 2018’den bu yana Tarım Bakanlığı görevini yürüten Bekir Pakdemirli görevden affını istedi. Pakdemirli’nin yerine Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Vahit Kirişçi atandı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir milletvekilleri ve İzmir'in AK Partili ilçe belediye başkanları da sosyal medya üzerinden Bakan Pakdemirli’ye teşekkür ederken, yeni bakan Kirişçi’ye de başarılar diledi.

Bakan Pakdemirli'ye teşekkür mesajı yayınlayan AK Partili isimler şu şekilde:

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Vahit Kirişçi’yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevini devreden Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye bakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı:  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle, Tarım ve Orman Bakanı olan Sn. Vahit Kirişçi’yi tebrik ediyor, bu önemli alanda başarılı çalışmalar imza atacağına yürekten inanıyorum. Görevden affını talep eden Sn. Bekir Pakdemirli’ye çalışmaları için teşekkür ederim.

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya: Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Vahit Kirişçi’yi tebrik ediyor, yeni vazifesinde başarılar diliyorum. Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye bakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Sn. Vahit Kirişci'yi tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Görevi devreden Sn. Bekir Pakdemirli bakanımıza, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Tarım ve Orman Bakanlığı görevine atanan Sayın Vahit Kirişci'yi tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Görevi devreden Sayın Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu: Görevden affını isteyen Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'ye, Selinos Projemize ve Bergama'mıza verdiği destekler, ülkemiz hizmetleri için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sn.  Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle atanan yeni bakanımız Vahit Kirişçi’ye de, başarılar diliyorum.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer: Görevden affını isteyen Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'ye, ilçemize verdiği desteklerden ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle atanan yeni bakanımız Vahit Kirişçi'ye de, görevinde başarılar diliyorum.

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan: Görevden affını talep eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle atanan Sayın Vahit Kirişçi’ye yeni görevinde başarılar diliyorum.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0