AK Parti'den Büyükşehir'e ağaç kesimi tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark’ta kırmızı palmiye böceği nedeniyle ölen 72 ağacın kesilmesiyle ilgili "Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yönetmeliğini esas aldık" şeklinde yapılan açıklamaya tepki gösterdiler.

AK Parti'den Büyükşehir'e ağaç kesimi tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Kültürpark’ta kırmızı palmiye böceği nedeniyle ölen 72 ağacın kesilmesine yönelik tepkiler sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ağaçların kesilmesine yönelik gelen eleştirilere yanıt verirken, yapılan açıklamada zararlının diğer ağaçlara yayılmasını engellemek için ölen ağaçların imha edilmesini isteyen Tarım ve Orman Bakanlığı’nın ilgili yönetmeliğine göre hareket edildiği vurgulandı.

DİLAVER KİŞİLİ: OLACAK ŞEY DEĞİL

Büyükşehir'in açıklamasına AK Parti cephesinden yanıt gecikmedi. AK Parti İzmir İl Tanıtım ve Medya Başkanı Dilaver Kişili, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile tepkisini dile getirdi.

Kişili, "Huyları kurusun; yine kuruttular! CHP’li Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark’ta bakımsız bıraktığı 72 palmiye ağacını, bakanlık izniyle kestiğini söylemiş! Sen gereğini yapma, böcek sarsın, kurut, kes; sonra ‘mecburduk; izin alıp kestik’ diye savunma yap! Olacak şey değil!"

HAMZA DAĞ: BECERİKSİZLİKLERİNE KILIF BULMAKTA ÇOK MAHİRLER

Dilaver Kişili'nin paylaşımını alıntılayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi.

Hamza Dağ, "Yine bir ağaç kesme hadisesi… Bu sefer İzmir BB ve kesilen 72 palmiye ağacı. Ağaçları korumak yerine keserek sorunu çözdüklerini düşünüyorlar. Beceriksizliklerine kılıf bulmada da çok mahirler. Çevreci STK’lar mı? Onlar ağaçları kesenin kimliğine göre tepki verirler." dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0