Polis ekiplerinin denetimi sürüyor

İSTANBUL’UN SINIR KOMŞUSU OLAN TEKİRDAĞ’IN ÇORLU İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ İLÇENİN GİRİŞİNDE JANDARMA EKİPLERİ İSE İLÇENİN ÇIKIŞINDA KURULAN KONTROL NOKTASINDA DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Polis ekiplerinin denetimi sürüyor

15 gün süreliğine uygulanan ancak önceki gün yeniden uzatılan 30 büyükşehir ile Zonguldak ilini kapsayan seyahat yasağının uygulandığı şehirlerden biri olan Tekirdağ’da polis ve jandarma ekiplerinin denetimleri sürüyor.

İstanbul’un sınır komşusu olan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekipleri ilçenin girişinde jandarma ekipleri ise ilçenin çıkışında kurulan kontrol noktasında denetimlerini sürdürüyor.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçeye giriş yapmak isteyen araçlarda bulunan kişilerin yol izin belgeleri ile seyahat kısıtlamasından muaf tutulan iş kollarında faaliyet gösteren firmalara ait araçların taşıma irsaliyeleri ve evraklarını kontrol ediyor. Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de aynı kontrolleri Çorlu’dan çıkış yaparak İstanbul ve Edirne ile Kırklareli yönüne gitmek isteyen araçlar üzerinde gerçekleştiriyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0