Spor Severler, Sezona Merhaba Partisinde Buluştu!

New Fitness spor ve sağlıklı yaşam merkezi üyeleri, sezona merhaba partisinde buluştu.

Spor Severler, Sezona Merhaba Partisinde Buluştu!

Gaziemir Migros (eski büyük Kipa) üzerindeki tesisin açık alanında düzenlenen etkinlik birbirinden ilginç görüntülere sahne oldu. New Fitness üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği partide, birbirinden ilginç yarışmalar ve gösteriler sergilendi. Kano Melez grubunun zumba dansına katılan üyeler, hem spor yaptı, hem de eğlenceli dakikalar yaşadı.

Hareketli gösterilerin ardından sahne alan solist Selçuk Gürkan, sporseverler müzik ziyafeti çekti. Orkestra grubuyla birbirinden güzel şarkıları seslendiren Gürkan'a üyeler de eşlik etti. Tesisin Genel Müdürlük görevini başarıyla sürdüren Gamze Gürel yaptığı açıklamada, "spora ve sağlıklı yaşama değer veren, pırıl pırıl insanları birarada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sağlıklı, kaliteli, güzel bir hayat için herkesi harekete ve spora davet ediyorum" dedi.

New Fitness, Gaziemir Migros'un (eski büyük Kipa) üst katında 2000m2 kapalı alanda faaliyet göstermektedir. Teknogym marka fitness ekipmanlarıyla donatılmış tesiste, plates yoga zumba gibi grup derslerinin yanısıra, doğa yürüyüşleri, turnuvalar gibi etkinlikler düzenlenmektedir. masa tenisi, bilardo gibi sosyal alanların yeraldığı tesis, 2500 üye kapasitelidir. 2012 yılından beri faaliyet gösteren tesis, İzmir'in köklü ve orta ölçekli tesisleri arasında yeralmaktadır.
















 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0