Soyer şampiyon sporcuları ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Özel Eraslan Okulu’nun şampiyon sporcularını ağırladı. Ziyarette genç sporcular, desteklerinden dolayı Başkan Soyer’e teşekkürlerini iletirken gelecek sezon da şampiyonluk sözü verdi.

Soyer şampiyon sporcuları ağırladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Eraslan Koleji yöneticilerini ve sporcularını ağırladı. Türkiye Okullararası Spor Tırmanışı müsabakalarında Küçük Kızlar kategorisinde Türkiye birinciliğini elde eden ve Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda tek başına İzmir’i temsil ederek 3.’lük kürsüsüne çıkan Özel Eraslan Okulu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinden dolayı Başkan Soyer’e teşekkürlerini sundu. Ziyarette İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertuğrul Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, Eraslan Ortaokul ve Lise Müdürü Bahar Erdem, Müdür Yardımcısı Hande Göldeli, Spor Koordinatörü Sercan Güney ile Takım Koçları Alper Saruhan ve Orçun Hamarat yer aldı. 

Yolunuz açık olsun

Başkan Tunç Soyer’e takımlarının 35 numaralı formasını hediye eden Özel Eraslan Okulu Basketbol Takımı öğrencileri gelecek sezon için de şampiyonluk sözü vererek şampiyonluk maçını izlemesi için davette bulundu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı gençlere, “Biz sizlerle iftihar ettik. Yolunuz açık olsun. Daha büyük başarılara imza atacağınızdan hiçbir şüphem yok” dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0