Karşıyaka Stadı konusunda harekete geçildi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’nin Karşıyaka Stadı’nın projesiyle ilgili pürüzlerin çözümü için yerel yönetimlere ilettiği “Ankara’ya gidelim” teklifine Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan alınacak randevu tarihinin kesinleşmesinin ardından Sürekli’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a yeniden davet göndereceği ifade edildi.

Karşıyaka Stadı konusunda harekete geçildi!

İzmir’de yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadı projesiyle ilgili çözüm noktasında harekete geçildi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın, projeyle ilgili sıkıntıları gidermek için bir Ankara ziyareti planladığı öğrenildi.

Temeli Alsancak Stadı ve Göztepe Gürsel Aksel Stadı’yla birlikte atılmasına rağmen diğer iki stadın yapımı tamamlanıp, hizmete açılmış, ancak Karşıyaka Stadı’nın yapımına bir türlü başlanamamıştı.

Kent siyasetinde zaman zaman alevlenen stat tartışmalarında AK Parti cephesiyle yerel yönetimler topu birbirlerine atarken, sorunların çözümü için iktidar ve yerel yönetimlerin birlikte hareket etmesi yönünde bir gelişme yaşanıyor. 

Geçtiğimiz ay statla ilgili sorunların çözümü için yerel yönetimlere bir çağrıda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, “Buyursunlar, Ankara’ya birlikte gidelim. Süreci yeniden müzakere edelim” demişti.

Bu çağrının ardından Sürekli ve Tugay’ın bir programda karşılaştığı ve Sürekli’nin Tugay’a Ankara davetini yinelediği, Tugay’ın ise buna karşılık “Memnuniyetle. Tabi gelirim” yanıtını verdiği öğrenildi.

Bunun üzerine Sürekli’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan randevu alınması için AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a bu talebi ilettiği öğrenildi. Bakanlığın randevu için vereceği tarihin belli olmasının ardından Sürekli’nin hem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, hem de Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’a yeniden davet göndereceği ifade edildi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0