Galip Torosgücü!

Torosgücü galip

Galip Torosgücü!

Torosgücü Spor ve Yeşilova Spor bugün İzmir’de bir karşılaşma gerçekleştirdi. Yusuf Tırpancı Sahası'nda gerçekleştirilen maça Ege Tünak hakemlik etti.

Maç 2-1 skorla Torosgücüspor’un galibiyetiyle sonuçlandı. İzmir'in Konak ilçesinde çocuklarını kötü alışkanlıklardan korumak ve spora yönlendirmek için kolları sıvayan mahallelinin kurduğu futbol takımı, önemli başarılara imza atmaya devam ediyor.

İzmir’in köklü kültüre sahip semtlerinden Gültepe'deki Toros Caddesi'nde yaşayan mahalleli, 1976 yılında kurulan ve amatör liglerde mücadele ettikten sonra faaliyeti durdurulan Torosgücü Kulübünü yeniden faal hale getirmişti. Bugün gerçekleştirilen maçta gösterilen azim ve başarı da takımın ne kadar sıkı çalıştığını gösteriyor.

Bölgenin sevilen, saygı duyulan kanaat önderlerinden Muşlu Ahmet, Yeninci Ulubatlı Mahallesi Muhtarı Şengül Kahramaner ve Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarı Murat Türkay Torosgücü’ne büyük destek verdiler. Bölgenin saygı ve sevgi duyulan kişileri Torosgücü’ne desteklerini bir an eksik etmediler. Başarıya giden yolda takımın yanında olduklarını gösterdiler.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2021, 22:21

Admin

YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinan kalkan
Sinan kalkan - 3 yıl Önce

Başarılarınıźın devamı

SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0