Fatih Terim, Elmas'tan özellikle onu istedi! 'PSV maçına yetişsin'

Galatasaray’da Kasımpaşa ile oynanan ve 4-2 kazanılan hazırlık maçı sonrası transferle ilgili açıklamalarda bulunurken, Başkan Burak Elmas ile yönetime destek veren Teknik Direktör Fatih Terim’in çıkışının nedeni belli oldu.

Fatih Terim, Elmas'tan özellikle onu istedi! 'PSV maçına yetişsin'

1NEVZAT DİNDAR

NEVZAT DİNDAR 

Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim, transferin gecikmesinden dolayı yönetime yöneltilen eleştirilere set çekerken, panikle hata yapmaktan çekinen Başkan Burak Elmas’a zaman kazandırdı.

2AÇIKLAMALARI RAHATLATTI

AÇIKLAMALARI RAHATLATTI 

Başkan Burak Elmas ve yönetimine transferin gecikmesinden dolayı yöneltilen eleştiriler nedeniyle açıklama yapan Terim’in bu sözleri herkesi rahatlattı. Sürekli olarak taraftardan transfer baskısı gören Başkan Elmas ve ekibi, Fatih Terim’in “Şu anda 10 transfer yapsak da PSV maçının garantisi yok, yapmasak da onlar için garanti yok. Rahat olsunlar. Eylüle kadar vaktimiz var” sözleri sonrası rahat bir nefes aldı.

3

TERİM'İN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA TRANSFER 

Panikle yanlış hamle yapmaktan çekinen Burak Elmas ve yönetim bu nedenle transferde Fatih Terim’in istekleri doğrultusunda soğukkanlı şekilde hareket edecek.

4TERİMDEN BASKI YOK

TERİM'DEN BASKI YOK 

Terim’in transferin erken yapılması konusunda herhangi bir baskıda bulunmaması nedeniyle zaman kazanan yönetim böylece kıran kırana pazarlıklarına devam edecek.

5TRANSFERLER EN EKONOMİK ŞEKİLDE YAPILACAK

TRANSFERLER EN EKONOMİK ŞEKİLDE YAPILACAK 

Sarı-kırmızılı yönetim hem kulüplere hem de futbolculara yüksek ücretler vermemek için pazarlıklarda dikkatli adımlar atacak. Fatih Terim’in istediği oyuncular mümkün olan en ekonomik koşullar altında kadroya dahil edilecek.

6ELMASTAN FATİH TERİME TRANSFER BİLGİSİ

ELMAS'TAN FATİH TERİM'E TRANSFER BİLGİSİ 

Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Kasımpaşa maçının devre arasında bir süre sohbet etmişti. Başkan Elmas’ın transfer çalışmaları hakkında genel olarak Terim’e bilgi verdiği öğrenildi.

7GEDSONU PSV MAÇINA İSTEDİ

GEDSON'U PSV MAÇINA İSTEDİ 

Tecrübeli teknik adamın ise PSV maçı için sadece Gedson Fernandes’in yetiştirilmesini istediği belirlendi.

8GEDSOM DIŞINDA ACELEYE GEREK YOK

GEDSOM DIŞINDA ACELEYE GEREK YOK 

Şampiyonlar Ligi 2. en eleme turunda Portekizli futbolcuyu kadroda görmek isteyen Terim bunun dışında transferde acele edilmesine gerek olmadığını iletti.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 13:10

İbrahim

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0