CHP'li Altay'dan 'kaçak villa' iddialarına karşı yargı hamlesi

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, İzmir'in Karaburun ilçesinde tarım arazisinin üzerine kaçak villa yaptırdığı iddialarını yalanladı.

CHP'li Altay'dan 'kaçak villa' iddialarına karşı yargı hamlesi

Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hayır, benim değil. Ancak sizden kazanacağım tazminatlarla küçük bir zeytinlik satın almayı umut ediyorum" ifadelerini kullandı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç da 'kaçak villa' iddialarını gündeme getiren AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı'ya "Buradan uyarıyoruz; sana buradan ekmek çıkmaz. Biz sizin yaşadığınız kuyruk acısını biliyoruz. Hevesinizin kursağınızda kalmasının getirdiği hırsla ancak iftira atarsınız, yalana başvurursunuz" sözleriyle tepki gösterdi.

- CHP TBMM Grup Başkan Vekili Engin Altay, İzmir'in Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan Mahallesi’nde bulunan bir tarım alanının üzerine kaçak villa yaptırdığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Altay, söz konusu villa inşaatının kendisine ait olmadığını belirtirken, hakkında çıkan haberlerle ilgili de yargı yoluna başvuracağının mesajını verdi.

Altay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hayır, benim değil. Ancak sizden kazanacağım tazminatlarla küçük bir zeytinlik satın almayı umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ KILIÇ'TAN AK PARTİLİ AVCI'YA SERT TEPKİ

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan Kılıç da 'kaçak villa' iddialarını gündeme getiren AK Parti Karaburun İlçe Başkanı Adem Avcı'ya tepki gösterdi.

“Grup Başkanvekilimiz Sayın Engin Altay ile ilgili ‘Karaburun’da arkadaşlarım görmüş’ diyerek ipe sapa gelmez açıklamalarda bulunan AKP’nin Karaburun İlçe Başkanı yine üfürmüş.” diyen Av. Sevda Erdan Kılıç, “Ne evrak üzerinde ne de başka bir biçimde Sayın Altay’la alakası olmayan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden alınan izinler üzerinden yapılan villa inşaatını gündeme getiren şahıs yine baltayı taşa vurmuş.” ifadesini kullandı.

Kılıç, Karaburun Kaymakamı Serap Özmen Çetin ve eşi olan kıdemli savcının yargı içindeki ilişki ağıyla Karaburun’da yapmaya çalıştığı kumpası Meclis gündemine taşıdığını belirterek, bu kumpasa geçit vermeyeceklerini bildirdi. Kılıç, “Karaburun Kaymakamı’nın yasaların arkasından dolanarak aldığı ‘zeytin salamura tesisiyle’ ilgili imar iznine kılıf uydurmak için belediye başkanımıza saldıran zat-ı muhterem bu kez çıtayı yükseltmiş. Uzun süredir belediye başkanımız hakkında yürütülen karalama kampanyasına öncülük eden, mülki idare amirine kayyumluk vaatlerinde bulunan ilçe başkanı artık herkes için problem haline gelmiştir. Buradan uyarıyoruz; sana buradan ekmek çıkmaz. Biz sizin yaşadığınız kuyruk acısını biliyoruz. Hevesinizin kursağınızda kalmasının getirdiği hırsla ancak iftira atarsınız, yalana başvurursunuz. Size ne Karaburun halkının seçtiği belediye başkanını ne de Karaburun’un kamu kaynakları üzerinden sağlamaya çalıştığınız rantı yedirmeyeceğiz!” dedi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0