DÜZ BİR KARIN VE YÜKSEK BAĞIŞIKLIK İÇİN 6 DETOKS SUYU TARİFİ

Detoks Suyu Tarifi: Düz Bir Karın İçin Suyunuza Ekleyebileceğiniz 6 Şey

DÜZ BİR KARIN VE YÜKSEK BAĞIŞIKLIK İÇİN 6 DETOKS SUYU TARİFİ

Suyunuza hem lezzet hem de sağlık katacak detoks suyu tariflerini araştırdık. İşte düz bir karın için suyunuza ekleyebileceğiniz 6 şey! Suya hem lezzet hem de fazladan sağlık katan bu tarifler, yağ yakımını hızlandırarak fit bir vücuda kavuşmanızı sağlıyor.

İyotsuz Tuz

Bağırsaklarınızı temizlemek ve kronik kabızlığa bir çözüm bulmak istiyorsanız: sodyum; kaslarımızın ve sinirlerimizin düzgün bir şekilde çalışmasını hatta kan basıncımızın dengelenmesini sağlar. 2 çay kaşığı iyotsuz deniz tuzunu 4 bardak ılık suyla karıştırın. Lezzetlendirmek için birkaç dilim limon ekleyebilirsiniz. Hazırladığınız suyu aç karnına, olabildiğince hızlı bir şekilde için. Kabızlık sorunu için birebirdir.

Sarımsak

2 adet sarımsağı incecik dilimleyin. 10 dakika kadar bekletin, ardından 500 ml suyla karıştırın. Bu şekilde 2 saat dinlendirdikten sonra detoks suyunuzu tüketebilirsiniz.

Elma ve Tarçın

Bol miktarda C ve B vitamini almanızı sağlayacak olan bu su, hem lezzetli hem de bir o kadar etkili! Üstelik tatlı krizlerini bastırması da cabası .

2 adet kırmızı elmayı dilimleyin. 2 adet çubuk tarçını ve dilimlenmiş elmaları bir sürahiye aktarın. Üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 1 saat kadar buzdolabında bekletin.

Karabiber

Araştırmalar, karabiberin erken yaşlanmayı ve kalp hastalıklarını önlediğini kanıtlıyor. Ayrıca karabiber, kolesterol seviyesini düşürüyor ve metabolizmayı hızlandırıyor.

Yarım yemek kaşığı taze çekilmiş karabiberi ve 1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefili karıştırın. Ardından 1 yemek kaşığı bal ekleyin ve karıştırmaya devam edin. 2 bardak suyu kaynatın ve bardaklara bölün. Hazırladığınız karabiberli karışımdan bir kaşık alarak sulara ekleyin.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2020, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0