MEMLEKET PARTİSİ’NİN RESMİ HESABINDAN AÇIKLAMA

Memleket Partisi logosunu resmen paylaştı

MEMLEKET PARTİSİ’NİN RESMİ HESABINDAN AÇIKLAMA

Dün çıkan haberlerde Memleket Partisi’nin logosunun basına sızdığı söylenmişti. Bugün parti resmi Twitter adresinden parti logosunu ve logonun anlamını paylaştı.

Memleket Hareketi'ni başlatan eski CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin yeni partisinin logosu ve ismi belli oldu. Logonun bulunduğu görseller basına sızarken, "Memleket Hareketi" sloganıyla yola çıkan İnce'nin partisinin adının da Memleket Partisi olduğu görüldü. Bir başka görselde de genel merkezde tabelanın yarısı sosyal medyada yayınlanmıştı.

 Resmi hesaptan yayınlanan açıklamada parti logosunun anlamı açıklandı;

Muharrem İnce'nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı 'Memleket Hareketi' partileşme yolunda son aşamaya geldi. Bu kapsamda İnce'nin hazırlıklarını tamamladığı ve açıklamak üzere olduğu partinin logosu ve adı belli oldu.

Günler önceden belirlenen genel merkez binasına tabela üzeri örtülü bir şekilde asılırken logosunun yarısı görüldü. Medyaya yansıyan bir başka görüntü de ise logonun tamamı ve parti adı da görüntülendi.

Parti Yönetimi Şekilleniyor

İmzaların toplanması ve İçişleri Bakanlığı'na başvuru yapılmasının ardından Salı günü parti yönetiminin seçilmesi bekleniyor. Muharrem İnce'nin genel başkan olması bekleniyor. 15 veya 16 kişilik bir Merkez Yönetim Kurulu (MYK) oluşturulacak. 10 kişilik de bir disiplin kurulu oluşturulacak.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0