Kılıçdaroğlu, havalimanında karşılaştığı dünya şampiyonu Sıla'yı tebrik etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün Azerbaycan'da düzenlenen turnuvada dünya şampiyonu olan milli cimnastikçi Sıla Karakuş ile havalimanında karşılaştı. Bornova Belediyespor'un sporcusu olan Karakuş'u tebrik eden Kılıçdaroğlu, altın madalyasını da boynuna taktı.

Kılıçdaroğlu, havalimanında karşılaştığı dünya şampiyonu Sıla'yı tebrik etti

Sena Elçin Karakuş ile birlikte trampolin cimnastik kadınlar senkronda Türkiye’ye tarihindeki ilk altın madalyayı kazandıran Bornova Belediyespor Kulübü sporcusu Sıla Karakuş Azerbaycan dönüşü Adnan Menderes Havalimanı’nda coşkuyla karşılandı. 

Öte yandan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir ziyaretini tamamlayıp Adnan Menderes Havalimanı'na geçtiği sırada, önceki gün Azerbaycan'da düzenlenen turnuvada dünya şampiyonu olan, eve dönüş yolundaki milli cimnastikçi Sıla Karakuş ile karşılaştı.

Bornova Belediyespor'un sporcusu milli cimnastikçi Karakuş ve Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ile bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu başarılarından dolayı genç sporcuyu kutladı.

Başkan İduğ, Kılıçdaroğlu’na Sıla Karakuş’un cimnastiğe 5 yaşında Bornova Belediyespor’da başladığını ve 13 yıldır aynı çatı altında spor yaşamına devam ettiğini anlattı. 

Böylesi sporcuların yetişmesi adına verilen desteğin çok değerli olduğunu ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Karakuş'un Azerbaycan'da kazandığı altın madalyası ile çelengi tekrar boynuna taktı ve çiçek verdi. Başarılı genç sporcularla gurur duyduklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, genç sporcu Karakuş ve Başkan İduğ ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dünya Şampiyonu sporcu ise sürpriz karşılamanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, Kılıçdaroğlu ve kendisine her zaman destek olan Başkan İduğ’a teşekkür etti. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de genç sporcuyla hatıra pozu verdi.

Milli cimnastikçiler Sena Elçin Karakaş ve Sıla Karakuş, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Dünya Kupası'nda önemli bir başarıya imza atmıştı. Ay-yıldızlı cimnastikçiler Sena Elçin Karakaş ve Sıla Karakuş, kadınlar senkronize finalinde 44.140 puanla birinci olarak altın madalya kazanmıştı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0