İzmir siyasetinde 'İZBAN' gerilimi: AK Parti'den CHP'ye yanıt

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin, Lale Mahallesi İZBAN İstasyonu yapımının engellendiğini öne süren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e tepki göstererek "Tunç Soyer'in beceriksizliğini örtmek için, 'cambaza bak cambaza' oynuyor! Hamaset yapmayı bırakın da çalışmayan, hizmet üretmeyen Başkanınızı harekete geçirin!" diye seslendi.

İzmir siyasetinde 'İZBAN' gerilimi: AK Parti'den CHP'ye yanıt

 İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD arasında Lale Mahallesi İZBAN İstasyonu’nun yapımı üzerinden başlayan polemik, CHP ile AK Parti İzmir’i de karşı karşıya getirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir milletvekilleri istasyon projesinin engellendiğini öne sürerek TCDD’ye tepki göstermişti.

ŞAHİN: HAMASET YAPMAYI BIRAKIN!

CHP’den arka arkaya gelen eleştirilere AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin’den yanıt geldi. Şahin konuyla ilgili sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

“İzinleri bitmiş 2 durak için bir arpa boyu yol alamayan İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni görmezden gelen CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Tunç Soyer'in beceriksizliğini örtmek için, 'cambaza bak cambaza' oynuyor! Hamaset yapmayı bırakın da çalışmayan, hizmet üretmeyen Başkanınızı harekete geçirin! 

Daha önce 3 ayrı battı çıktı yapacaklarını söyleyip, 'evdeki hesap çarşıya uymadı' diye, işkembe-i kübradan sallayıp yapamadıkları battı çıktılar gibi, Mürselpaşa Cad.'sinde alt geçit yapma girişimleri var. Bunlarda akıl olmadığı için bölgede İZBAN hattı olduğunu unutmuşlar!

Tren hattı bölgesinde alt geçit için gerekli revizeleri yerine getirmeyen işi sürüncemede bırakan CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi! Maksatları, olmayınca, istenilen şartları bir türlü yerine getirmeyip, yine her işte oldukları gibi 'Dostlar alışverişte görsün.' edasında gürültü çıkarıyorlar!”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0