AK Partili Özalan'dan İYİ Partili Çıray'a tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik sözleri nedeniyle tepkilerin odağında olan gazeteci Ayşenur Arslan'a destek olan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray'a sert tepki gösterdi.

AK Partili Özalan'dan İYİ Partili Çıray'a tepki

Gazeteci Ayşenur Arslan'ın Halk TV'deki programında Türk Mukavemet Teşkilatı'na (TMT) yönelik tepkilere neden olan sözlerinin yankıları sürüyor. Arslan programdaki konuşmasında, "Kıbrıs Türk Mukavemet Teşkilatı adada ve yakın hinterlandında suikastlarla bilinen bir illegal diyelim, yarı resmi bir oluşumdu" ifadelerini kullanmıştı.

"RAUF DENKTAŞ'I HAPSE ATIP"

Arslan'a gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, "Hayat hikâyesi ortadayken.. TMT'ye asla kötülemeyecek olan @medyamahallesi1'a "hain" diye saldıranlar.. TMT'nin kurucularından olan kahraman Rauf Denktaş'ı hapse atıp.. TMT'yi "Ergenekon terör örgütü" göstermeye çalışan Ajanları Kozmik Oda'ya soktular, Kozmik Oda'ya!" dedi.

ÖZALAN: EN OMURGASIZ PARTİ

Çıray'ın açıklamasının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Çıray'a sert tepki gösterdi.

Özalan sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Meral Akşener'in Başdanışmanı Aytun Çıray, Türk Mukavemet Teşkilatı'nı çirkin sözlerle hedef alan Ayşenur Arslan'a sahip çıktı.

Sahip çıkmadıkları bir EOKA kaldı. İyi Parti, dünyanın en omurgasız partisidir." ifadelerini kullandı.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0