AK Partili Dağ’dan CHP’li Özel’e ‘AYM’ tepkisi: Rant çeteleri CHP’nin iradesine ipotek mi koydu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 'e-Ticaret Kanunu'nun bazı maddelerinin iptali için AYM'ye başvurmasına ilişkin CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in yaptığı "Ey Hamza Dağ, sen, bu başvuruyu nereden öğrendin? Bu başvuru Anayasa Mahkemesinin bilgisayarlarında ve Cumhuriyet Halk Partisinin bilgisayarlarındadır" açıklamasına yanıt verdi.

AK Partili Dağ’dan CHP’li Özel’e ‘AYM’ tepkisi: Rant çeteleri CHP’nin iradesine ipotek mi koydu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Ey Hamza Dağ, sen, bu başvuruyu nereden öğrendin? Bu başvuru Anayasa Mahkemesinin bilgisayarlarında ve Cumhuriyet Halk Partisinin bilgisayarlarındadır" açıklamasına tepki gösterdi. 

CHP’li Özel’in sorusuna cevap veren Dağ, ‘’ Sayın Özel, Anayasa Mahkemesinin internet sitesine girerse internet sitesinde yapılan bu başvuruyu çok açık net bir şekilde görebilir." ifadesini kullandı.

CHP'nin e-Ticaret kanununun bazı maddelerinin iptaline ilişkin Anayasa Mahkemesinin internet sitesinde bulunan başvuru belgesini gösteren Dağ, ''Bu, Anayasa Mahkemesi internet sitesinden alınmış bilgidir. Yapılmış olan başvuru burada çok açık, net bir şekilde görülmektedir. Anlaşılıyor ki apar topar, suçluluk psikolojisiyle birileri Sayın Özel'e çalım atmış, onu trollemişlerdir. Ama tabii ki bunda Sayın Özel'in bilgisizliği de çok açık net bir şekilde ortadadır. Popülizmi bıraksınlar. Bizim dünkü sorduğumuz sorulara cevap versinler’’ dedi. 

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0