AK Partili Dağ'dan CHP'nin 'Lütfü Türkkan' iddialarına yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP'li Öztrak'ın, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın küfür ettiği şehit yakınının İzmir'de ikamet ettiği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "CHP Sözcüsü, Lütfü Türkkan'ın hakaret ettiği şehit yakınının İzmir'den provokasyon için geldiğini iddia etmiş.

AK Partili Dağ'dan CHP'nin 'Lütfü Türkkan' iddialarına yanıt

Araştırdık, şehit yakınının İzmir ile hiçbir bağı yok. İkameti de Bingöl'de. Bir CHP klasiği. Konuyu sulandır, yalan söyle ve manipüle et. Türkkan'a kınama? Elbette yok" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunmuş ve İYİ Parti'li Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de şehit yakınına küfür etmesine ilişkin değerlendirmede bulunmuştu. "Bu işte çok ağır bir provokasyon olduğu açık" diyen Öztrak, şehit yakınının İzmir'de ikamet ettiğini iddia etmişti.

HAMZA DAĞ: YALAN SÖYLE VE MANİPÜLE ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Öztrak'ın iddialarına sosyal medya hesabından tepki göstererek, "CHP Sözcüsü, Lütfü Türkkan'ın hakaret ettiği şehit yakınının İzmir'den provokasyon için geldiğini iddia etmiş. Araştırdık, şehit yakınının İzmir ile hiçbir bağı yok. İkameti de Bingöl'de. Bir CHP klasiği. Konuyu sulandır, yalan söyle ve manipüle et. Türkkan'a kınama? Elbette yok" ifadelerini kullandı. (

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0