Ercik: "Tek sevdamız milletimize hizmet"

AK PARTİ MERSİN İL BAŞKANI CESİM ERCİK, HAFTA SONU İLÇE KONGRELERİNE DEVAM EDECEKLERİNİ BELİRTEREK, "İLÇE KONGRELERİMİZİ ‘İNANDIĞIN YOLDA YÜRÜ’ DİYEREK BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE DEMOKRASİ ŞÖLENİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” DEDİ.

Ercik: "Tek sevdamız milletimize hizmet"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, hafta sonu ilçe kongrelerine devam edeceklerini belirterek, "İlçe kongrelerimizi ‘inandığın yolda yürü’ diyerek birlik ve beraberlik içerisinde demokrasi şöleninde gerçekleştiriyoruz” dedi.

Ercik, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 11 Eylül Cuma günü Çamlıyayla, 12 Eylül Cumartesi günü ise Mezitli ve Yenişehir ilçe teşkilatlarının kongrelerini gerçekleştireceklerini belirterek, " Milletimize hizmet yolunda daha güçlü kadrolarla bu kutlu davada Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu hafta sonu yapacağımız ilçe kongrelerimizi bitiriyoruz. İlçe kongrelerimizi, açık alanlarda maske, mesafe ve temizlik tedbirleri ile gerçekleştireceğiz. Teşkilatlarımızdaki bu değişim bir bayrak yarışıdır. Şuana kadar kongrelerini gerçekleştirdiğimiz ilçe başkanlarımıza ve teşkilatlarına başarılar diliyorum. Şimdiye kadar fedakarca partimize ve davamıza hizmet eden başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza ve bu davaya gönül vermiş tüm yol arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilk günkü aşkla bu kutlu davada milletimizle omuz omuza ülkemizin kalkınması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bizim tek derdimiz, tek sevdamız milletimize hizmet. Demokrasi şöleninde gerçekleştirdiğimiz ve de gerçekleştireceğimiz ilçe kongrelerimizin ülkemize, kentimize ve partimize hayırlı olsun. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0