Turgutlu Belediyesinden karantina mesaisi

TURGUTLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ DÖRT GÜNLÜK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI SÜRESİ BOYUNCA ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM ETTİ. EKİPLER EŞ ZAMANLI OLARAK YÜRÜTTÜĞÜ DEZENFEKTE VE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI İLE İLÇE GENELİNDE PEK ÇOK NOKTADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜRKEN, TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ÇETİN AKIN, BAŞKAN YARDIMCISI EVREN ERBAŞ SER İLE BİRLİKTE SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA VE SU TAKVİYESİNDE DE BULUNDU.

Turgutlu Belediyesinden karantina mesaisi

Turgutlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri dört günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca çalışmalarına aralıksız devam etti. Ekipler eş zamanlı olarak yürüttüğü dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları ile ilçe genelinde pek çok noktada çalışmalarını sürdürürken, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte sokak hayvanları için mama ve su takviyesinde de bulundu.

Merkezdeki tüm cadde ve sokakları dezenfekte eden ekipler ayrıca çöp konteynerlerini de dezenfekte edip çöp konteyner yerlerinin de kireçleme işlemini gerçekleştirdi. Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sivrisinekler ile mücadele kapsamında tüm mahallelerde ilaçlama çalışmaları yapıldı.

Ekipler tarafından korona virüs tehlikesinin ortadan kalkmasının ardından vatandaşların temiz ve sağlıklı kaldırımlar ile çevresinde rahatça yürüyebilmeleri için kaldırım üzerlerinde yabani otların ilaçlama çalışmaları da gerçekleştirildi.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ile birlikte sokak hayvanlarının sokağa çıkma kısıtlaması boyunca mağdur olmamaları için beslenme odaklarına mama ve su takviyesinde bulundu.

“Siz evde kalın biz sizin sağlığınız için çalışalım”

Dört günlük sokağa çıkma yasağında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince titizlikle yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz sokağa çıkma yasağının başladığı ilk dakikadan yasağın sona erdiği son dakikaya kadar büyük bir özveriyle çalışmalarını gerçekleştirdiler. Dört gün boyunca yalnızca dezenfekte çalışmaları yapmayan ekiplerimiz aynı zamanda çöp konteyner ve konteyner yerlerinin ilaçlama ve kireçleme çalışmalarını sürdürdüler. Bununla birlikte tüm mahallelerimizde sivrisineklere karşı ilaçlama işlemlerini gerçekleştirdiler. Ekiplerimiz tarafından ayrıca korona virüssüz günlerde vatandaşlarımızın daha temiz ve daha sağlıklı kaldırımlarda doyasıya yürüyüş yapabilmeleri için kaldırım üzerlerindeki yabani otların ilaçlanması da yapıldı. Korona virüsün ülkemizde görüldüğü ilk günden itibaren evlerimizde kalarak bu virüse karşı önlemimizi aldık, sağlığımızı koruduk ve korumaya da devam edeceğiz. Siz evde kalın biz sizin sağlığınız için çalışalım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0