MANİSA'DA ÖLEN 4 GENCİN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ KALKTI

Manisa'da 4 gencin sır ölümündeki sır perdesi kalktı

MANİSA'DA ÖLEN 4 GENCİN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ KALKTI

Jandarma Kriminal Laboratuvar Amirliği'nce hazırlanan uzmanlık raporunda Manisa’nın Ahmetli ilçesinde yan yana cansız bedenleri bulunan 4 gencin ölümündeki sır perdesi kalktı. Raporda gençlerden birinin uyuşturucudan diğer 3’ünün ise tüfekle intihar ettikleri açıklanırken, raporun ardından soruşturmayı yürüten Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ortada bir suç ve suçlu bulunmadığı için 4 gencin ölümüyle ilgili 'kovuşturmaya' yer olmadığına karar verdi.

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde 31 Ocak günü yaşanan feci olayda yan yana cesetleri bulunan 4 gençle ilgili kriminal rapor Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştı. Jandarma Kriminal Laboratuvar Amirliği'nce hazırlanan uzmanlık raporunda gençlerden Ümit Zangal'ın (20) kullandığı uyuşturucu maddeden hayatını kaybettiği, Muharrem Zengin (22), Serkan Zangal (23) ve Neşet Dalgın'ın (24) ise av tüfeğiyle intihar ettikleri açıklandı. 4 gencin ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı da ortada bir suç ve suçlu bulunmadığı belirtilen raporun ardında 'kovuşturmaya' yer olmadığına karar verdi.

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan raporda olay yerinde bulunan 4 adet 12 kalibre av fişeği kartuşunun olay yerinde bulunan kırma av tüfeğinden atıldığı, Muharrem Zengin, Serkan Zangal ve Neşet Dalgın'ın sağ el, sol el, yüz ve elbise üzerinden alınan svaplarda atış artıklarının bulunduğu tespit edildi. Raporda ayrıca olayda hayatını kaybeden Ümit Zangal ile olay yerinin ilk görgü tanığı olan Deniz Cüvelek'e ait svaplarda ise atış artığı bulunmadığı belirtildi. Hazırlanan raporda, olayda kullanılan tek kırma tüfek ile olay yerinde bulunan 45 ADB 481 plakalı araçta ise başka birine ait parmak izinin tespit edilmediğine de dikkat çekildi. Cinayet şüphesi üzerine yapılan DNA incelemesinde ise 4 gencin de alınan tırnak arası örneklerinde İzmir Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemede herhangi bir ikinci kişiye ait DNA profiline rastlanmadığı kaydedildi.

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0