Engelli vatandaşın yüzünü güldürdüler

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN GÖLMARMARA'YA BAĞLI TAŞKUYUCAK MAHALLESİ’NDE YAŞAYAN ARİF ENGİN'İN EVİNİN ÖNÜNDE AKÜLÜ SANDALYESİNİ DAHA RAHAT BİR ŞEKİLDE KULLANABİLMESİ VE AMBULANSIN GİREBİLMESİ AMACIYLA DÜZENLEME YAPILDI.

Engelli vatandaşın yüzünü güldürdüler

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölmarmara’ya bağlı Taşkuyucak Mahallesi’nde yaşayan Arif Engin’in evinin önünde akülü sandalyesini daha rahat bir şekilde kullanabilmesi ve ambulansın girebilmesi amacıyla düzenleme yapıldı.

Engelli vatandaşların gündelik yaşamlarını daha rahat bir şekilde sürdürebilmeleri amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gölmarmara’nın Taşkuyucak Mahallesi’nde yaşayan Arif Engin’in talebi üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Engin’in evi önünde düzenleme gerçekleştirdi. Engin’in akülü sandalyesini daha rahat bir şekilde kullanabilmesi ve ambulansın kolaylıkla girebilmesi amacıyla yapılan düzenleme Arif Engin ve ailesini oldukça mutlu etti. Engin, kendilerine sağladığı destekler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0