Işın Karaca Uçakta Kabin Amiriyle Tartıştı!

Şarkıcı Işın Karaca, Antalya-İzmir uçuşu sırasında kabin memuruyla tartıştı.

Işın Karaca Uçakta Kabin Amiriyle Tartıştı!

Şarkıcı Işın Karaca, Antalya-İzmir uçuşu sırasında kabin memuruyla tartıştı. Maske takma konusunda çıkan tarışmayı Karaca sosyal medya hesabından anlattı:

“Dünden beri uçuşlarla alakalı acayip sıkıntılar yaşıyorum.

Dünkü İzmir Antalya uçuşumda kabin amiri ile takıştım, sebebi çok saçma ve bana göre ona verilen yetkiyi fazla ciddiye alması. Can’la birlikte Antalya’ya uçuyoruz, canın omuzunda uyudum maskem de haliyle burun deliklerime inmiş. Hostes hanım beni uyandırıp çay ya da kahve ya da herhangi bir servis satın alıp almak istemediğimi sordu. “Hayır teşekkür ederim” diyip uyumak için döndüğümde; “Hanımefendi maskenizi takar mısınız?” dedi. “Maskem zaten takılı” dedim, sadece burun deliklerime düştü. “Maske takmak zorunludur” dedi. Gayet nazik bir şekilde kimin kanunu ile zorunlu olduğunu sordum, birkaç saniye boş boş baktı, ben de zorunluluk diye bir şey olmadığını ve anayasamızda böyle bir yasa olmadığını  beyan ettim. İşin trajikomik bölümü o an başladı. Hayır hanımefendi dedi anayasamızda yazıyor! Şaşkınlıkla bakma sırası bana geçti.

“Lütfen size dayatılan, ezberletilmiş, kanundan uzak söylemlerle bana gelmeyin” dedim. Kabin amirimiz, beni ulaştırma bakanlığına şikayet edeceğini söyledi. Maskemi komple indirdim ve yüzümü gösterdim, dedim ki, sakın geç kalma tatlım. Hatta raporunuzda;  “Işın Karaca’nın maskesi burun deliklerine indi. Ben de ona kızdım diyin, olur mu?” dedim ve maskemi tekrar takarak uçuşumu tamamladım.

Umarım beni şikayet etmiştir kabin amiriniz. Çünkü ben de şirketinizde çalıştırdığınız insanları, kanundan uzak davranışlar sergilettirdiğiniz için ben de sizi şikayet edeceğim! Şimdi benim elimde neden bir fincan çay var?  Bugün İzmir’e dönerken doktorumun SMS mesaj olarak yolladığı raporu Sun Express pilotu kabul etmedi. Siperlik de temin edemedi. Çünkü uçakta yok ve raporum olduğu halde uçağı maskeyle binmek mecburiyetinde kaldım ki benim yüzüm şu anda ameliyatlı. Bedenimin bölünmez bütünlüğü bana ait!

Maske yüzünden oluşmaya başlayan ödemler kaşınmaya başlayınca canla ikimiz bir anda panik yapmaya başladık. Tam o sırada kurtarıcı kabin amirim geldi ve yürüyen marketten herhangi bir şey satın alıp içmek isteyip istemediğimi sordu. Can hemen bize çay ısmarladı. Maskemi çıkarttım ve aslan gibi çayımı içtim. Ben yavaş çay içerim, ne de olsa sıcak.”

Admin

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0