Ebru Şallı Emekli Oluyor

Ebru Şallı: Emekli hayatına geçiyorum

Ebru Şallı Emekli Oluyor

Ebru Şallı, eşi Uğur akkuş ile birlikte önceki akşam Yeniköy’deki Fiko adlı mekanda objektiflere takıldı. Bodrum’a yerleştiğini söyleyen Ş Ebru Şallı, "Çalışmayı çok seviyorum ama biraz emekli hayatına geçeceğim galiba gideceğiz geleceğiz ama orada yaşarız diye düşünüyorum" dedi. Bir jean markasının koleksiyon hazırlayan Şallı, "Çalışmalar beni yaşadığım bu kötü süreçten sonra güzel oyalıyor. Esasında yine koleksiyonları mı yapıyorum çalışıyorum yani bir yandan devam ediyorum” dedi.

"Sezen'in Yeri Çok Ayrı"

Sezen Aksu'nun oğlu Pars'ın mezarının yanına iki kedi yuvası yaptırmasına Şallı, "Herkese gönülden teşekkür ediyorum herkes yanımda oldu. Çok kalplerinden hissettiler ben de kalbimden hissettim aramayan hiç kimse kalmadı. Cumhurbaşkanımız dahil bütün siyasiler herkes bir sesimi duydu. Tabii ki Sezen'in benim için çok çok çok ayrı bir yeri var. Arıyor da her zaman destek oluyor bana” dedi.allı, emekli hayatına geçeceğini belirtti.

Oğlu Pars ile ilgili çalışmaları olduğunu söyleyen Ebru Şallı, Pars Tan adına geçtiğimiz günlerde ihtiyaç sahibi olan çocuklara maske yaptıklarını söyledi. Şallı, “Var ama işte ancak kafamı topluyorum şekilleniyor. Geçtiğimiz günlerde ihtiyacı olan çocuklara çok ciddi maske bağışı yaptık onun gibi yapmış olduğum çok şeyler var ponçiğin bana yaptırttığı şeyler var söylemek istemiyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2020, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0