7-14 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Merhabalar ben astrolog Nazlı Özel  7-14 Haziran haftalık burç yorumları ile karşınızdayım.

Haftanın astrolojik olayı Merkür- Neptün, yaralı şifacı olarak adlandırdığımız asteroid olan Şiron ve Venüs eşliğinde gerçekleşecek olan ikizler  burcundaki Güneş tutulması bizi hem kişisel, hem de toplumsal ölçekte etkileyecek diyebiliriz.

KOÇ: Yakın arkadaşlar ve kardeşlerle olan ilişkilerin öne çıkacağı bir hafta

Ayrıca bu hafta gayrimenkul konularına da dikkat etmenizde çok fayda var. Bu konuda bir belirsizlik varsa konunun çözümü adına aceleci davranmayın derim.

BOĞA: Para konusunda temkinli olmanızda çok fayda var. Kariyerle ilgili bazı değişim ve başlangıçlar, ek gelirler, beklediğiniz bir paranın elinize geçmesi, toplu bir para girişi, bir mülk alım satımı ön plana çıkabilir.

İKİZLER: Sizi aşağı çeken kim ve ne varsa geride bırakmanın tam zamanı. Tutulma özel hayatınızda yeni başlangıçlar, evliliğinizde yeni kararlar, kariyerinizde değişim ve dönüşümler ve yeni anlaşmaları yaşamınıza getirebilir.

YENGEÇ: Tutulmanın etkisi bu hafta sizi özellikle kendinizi geliştirmek ve daha huzurlu olmanız adına tetikleyebilir. Ayrıca ikili ilişkiler konusunda daha yapıcı olmanızda kesinlikle fayda var.

ASLAN: Aile içi ve eşiniz, sevgilinizle ilgili konularda çok daha yapıcı ve güçlü durduğunuz taktirde önemli güzel adımlar atmamanız için hiçbir neden görünmemekte. Hafta sonu ilham gerektiren alanlarda güzel sonuçlar almak mümkün.

BAŞAK: Mesleki konulara, iş hayatına odaklanılacak bir hafta. Eksik kalmış konuları halletmek gerekecek. Günlük rutinleri değiştirmek zorunda kalınabilir. Hafta sonu arkadaşlarla seyahat planları yapmak, doğada vakit geçirmek mümkün.

TERAZİ: Ticari, hukuki konuların ve yurtdışı bağlantılı işlerin gündem oluşturduğu bir hafta. Hayata bakış şeklini sorgulatan olaylar olabilir. Keyfe yönelik durumlar için risk almamaya dikkat edilmeli. Hafta sonu maddi konularda güzel fırsatlarla karşılaşılabilir.

AKREP: Bu hafta, sizin de özellikle tutulmadan Başkalarının parası , miraslar, nafaka, sigorta, cinsellik, eşin parası, yeniden doğum, ameliyatlar, rüyalar, sigortalar, resmi işler vb. gibi konularında etkileneceğinizi söylemeliyim.

YAY: Mahkeme ile ilgili meseleleriniz veya evliyseniz eşinizle ilgili konularda seçimler önünüze gelebilir ve bu konularla ilgili olarak özellikle tutulma sizi tetikleyecekmiş gibi görünmekte. Adil olmanın, denge kurmanın ve ikili ilişkilerin ön planda olacağı bir hafta. İş birliği yapılamayan alanlar gündeme gelebilir.

OĞLAK: Çalışma şartları ve sağlık konularının gündem oluşturduğu bir hafta. Birlikte çalışılan kişilerle ilgili yeni kararlar almak gerekebilir. Maddi konularda gerçekçi olmaya dikkat edilmeli. Hafta sonu aşk ilişkileri açısından güzel değerlendirilebilir.

KOVA: Süregelen ilişkiyi ciddiyete taşınması söz konusu olurken, çocuk sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onların yaşamında güzel gelişmelere sevinebilirsiniz. Yaratıcılığınız artarken, yeni yatırım fikirleri öne çıkabilir. Büyük değişimler için hazır olun. Finansal anlamlarda kararsızlıklara karşı, doğru seçimler yapmaya özen gösterin.

BALIK: Yeni ev alım satımları, evinizi güzelleştirmek, dekorasyon, tadilat ve tamirat kararları, ailenizdeki gayrimenkul konularında yenilenmeleri ortaya çıkartabilir. Yeni bir yaşama adım atmak isteyeceksiniz. Kariyerinizle ilgili yeni gündemler öne çıkarken, gökyüzü karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeniz konusuna vurgu yapıyor.

YORUM EKLE
google.com, pub-5691823233856454, DIRECT, f08c47fec0942fa0